Închide meniul

Neymar s-a accidentat în PSG – Lille și a fost scos cu targa de pe teren! Superstarul brazilian, în lacrimi

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 19 februarie 2023, 15:50

Neymar s-a accidentat în PSG – Lille și a fost scos cu targa de pe teren! Superstarul brazilian, în lacrimi

Neymar s-a accidentat în PSG - Lille

Neymar, accidentat / Profimedia

Neymar s-a accidentat în PSG – Lille și a fost scos cu targa de pe teren! Superstarul brazilian a părăsit terenul cu ochii în lacrimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titular în derby-ul de pe Parc des Princes, Neymar a reușit să înscrie și a oferit și o pasă decisivă. Din păcate pentru el, meciul avea să fie unul de coșmar.

Neymar s-a accidentat în PSG – Lille și a fost scos cu targa de pe teren! Superstarul brazilian, în lacrimi

În minutul 48 al întâlnirii de la Paris, Neymar s-a duelat pentru minge cu un adversar, a fost împins și a avut parte de o cădere extrem de urâtă. Fotbalistul brazilian și-a făcut glezna praf la contactul cu solul și a țipat după ajutor.

Meciul a fost oprit imediat, medicii au intrat pe teren să-l ajute cât mai repede pe decarul parizienilor. Neymar nu a mai putut continua meciul, în locul său fiind introdus Ekitike. Brazilianul a fost scos cu targa de pe teren, în lacrimi. Suporterii lui PSG l-au aplaudat.

Reclamă

Vestea este una foarte îngrijorătoare pentru parizieni, care vor avea parte de un retur „de foc” cu Bayern Munchen pe Allianz Arena. Manșa retur va pleca de la scorul de 1-0 pentru bavarezi și va avea loc pe 8 martie.

Kylian Mbappe, dribling extraterestru în PSG – Lille! Și-a umilit adversarii și a înscris fără probleme

Kylian Mbappe a reușit un dribling extraterestru în PSG – Lille! Superstarul parizian și-a umilit adversarii și a deschis scorul în derby-ul de pe Parc des Princes.

Francezul a fost titular pentru formația lui Christophe Galtier, revenind complet după o accidentare. În meciul tur cu Bayern din Liga Campionilor fusese doar rezervă, intrând în repriza secundă pe teren.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 11 al întâlnirii de pe Parc des Princes, Neymar l-a lansat în profunzime pe Kylian Mbappe. Parizianul, printr-un sprint fulgerător, a ajuns primul la minge în careul lui Lille. Acolo, față în față cu doi apărători adverși, a reușit să se descurce excelent.

Vedeta lui PSG a izbutit un dribling extraterestru, trecând de ambii jucători de la Lille, printr-o rupere de ritm caracteristică francezului. Cei doi apărători adverși au încercat cu disperare să-l oprească, dar fără succes. Mbappe a finalizat frumos faza, cu un șut pe lângă portar, deschizând scorul în derby-ul cu Lille.

Kylian Mbappe este cel mai valoros jucător din lume, conform site-urilor de specialitate. Fotbalistul parizian de 24 de ani este cotat la 180 de milioane de euro, urmat de Erling Haaland (170 de milioane de euro).

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și