Închide meniul
VIDEO

Marseille – PSG 2-1! Messi și Neymar, eliminați din Cupa Franței. A fost show total pe Velodrome

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2023, 23:50 / Actualizat: 24 iulie 2023, 17:24

Marseille – PSG 2-1! Messi și Neymar, eliminați din Cupa Franței. A fost show total pe Velodrome

Marseille și PSG se duelează în Cupa Franței

Marseille și PSG se duelează în Cupa Franței / Profimedia

Marseille – PSG 2-1. Alexis Sanchez și Malinovskyi au marcat într-o victorie uriașă pentru Olympique Marseille în „optimile” Cupei Franței. Meciul a fost LIVE EXCLUSIV în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar și Messi au fost titulari la PSG, dar nu și-au putut ajuta echipa. Sergio Ramos a făcut un penalty, transformat de Alexis Sanchez în minutul 31. Veteranul din defensiva parizienilor s-a revanșat în prelungirile derby-ului, când a reluat în poartă centrarea excelentă a lui Neymar.

După pauză, cei 65.000 de fani de pe Velodrome au avut ce sărbători. Malinovskyi a înscris cu un șut magnific, din voleu, în minutul 57. Finalul i-a aparținut lui PSG, care a atacat în valuri. Sergio Ramos a avut o șansă uriașă în prelungiri, dar liderul din Ligue 1 a pierdut și este out din Cupa Franței.

A fost a doua victorie din istorie pentru Marseille, în Cupă, dintr-un total de 12 meciuri cu PSG. Jucătorii lui Igor Tudor au scris istorie! Singurul succes al lui OM data din optimile de finală ale ediţiei 1990-1991, 2-0 pe Parc des Princes.

Reclamă

Marseille – PSG 2-1, în optimile Cupei Franţei!

Min. 90+3: Final de meci! Marseille s-a calificat în sferturile de finală. A răpus-o chiar pe rivala PSG!

Min. 90+3: O nouă șansă incredibilă pentru Ramos! Messi i-a oferit pasă incredibilă, dar lovitura de cap a fundașului lui PSG nu l-a putut învinge pe portarul lui Marseille.

Min. 90+2: Gol anulat pentru Sergio Ramos! Tușierul a ridicat fanionul la o fază care a redus la tăcere fanii de pe Velodrome

Reclamă 4 / 0/3

Min 79. Combinație superbă reușită de Neymar și Lionel Messi. Brazilianul a driblat spectaculos doi adversari și i-a pasat în careu lui Messi. Argentinianul a șutat cu stângul, puțin peste poartă.

Min. 57: Olympique Marseille – PSG 2-1! Ruslan Malinovskyi a înscris un gol FABULOS! A şutat din voleu şi l-a învins pe Donnarumma. Ce nebunie în tribune!

Min. 45+2: GOOOOL PSG! Sergio Ramos și-a spălat greșeala de la golul încasat de PSG și a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, după un corner executat de Neymar.

Min. 39: Bară Neymar! Brazilianul a avut o ocazie uriaşă. Portarul lui Marseille a fost salvat de bară. Nu avea nicio şansă să intervină.

Min. 37: Lionel Messi a avut o şansă importantă de a marca! A executat spectaculos o lovitură liberă, dar a ratat cu puţin ţinta!

Min 31: GOOOOL Marseille! Alexis Sanchez a marcat din lovitură de la 11 metri.

Min 30. Penalty pentru Marseille! Sergio Ramos l-a faultat pe Fabian Ruiz în propriul careu, iar arbitrul central arată punctul cu var.

Reclamă

Min 1. A început meciul!

Echipele de start:

Marseille: Lopez – Mbemba, Gigot, Kolasinac – Rongier, Clauss, Veretout, Guendouzi – Under, Malinovskyi – Sanchez

PSG: Donnarumma – Hakimi, Mendes, Ramos, Marquinhos – Ruiz, Verratti, Danilo – Vitinha – Messi, Neymar

În toate competiţiile, Marseille şi PSG s-au întâlnit de 102 ori. Parizienii s-au impus de 46 de ori, OM de 33 de ori, iar alte 23 de partide s-au încheiat la egalitate.

PSG şi Marseille sunt cele mai titrate echipe ale competiţiei. PSG s-a impus de 14 ori în Cupa Franţei, iar OM a triumfat în 10 rânduri. Totuşi, echipa de pe Velodrome nu a mai pus mâna pe trofeu din 1989.

Olympique Marseille – PSG, sold-out

Marseille caută prima victorie în faţa rivalei PSG, după aproape 3 ani de aşteptare. Ultimul succes a venit la Paris, în septembrie 2020, 1-0, după un gol marcat de Thauvin.

Velodrome va fi plin, fiind vândute deja 65.000 de bilete pentru marele meci. În continuare, ultraşii lui PSG au interzis la Marseille. „14 ani fără deplasare la Marseille. Suntem condamnaţi pe viaţă?”, protestează parizienii.

Marseille vine după o perioadă excelentă, chiar dacă Nice s-a impus pe Velodrome şi a încheiat o serie de 11 meciuri fără eşec a echipei lui Igor Tudor.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și