Închide meniul

Pierderi uriaşe pentru PSG într-un singur sezon! L’Equipe a dezvăluit proporţiile dezastrului financiar. Se grăbeşte plecarea lui Lionel Messi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2022, 15:55

Pierderi uriaşe pentru PSG într-un singur sezon! LEquipe a dezvăluit proporţiile dezastrului financiar. Se grăbeşte plecarea lui Lionel Messi

Pierderi uriaşe pentru PSG într-un singur sezon! L'Equipe a dezvăluit proporţiile dezastrului

Deficit uriaş înregistrat de PSG / Profimediaimages

Jurnaliştii de la L’Equipe au făcut un anunţ uluitor. Sunt pierderi uriaşe pentru PSG într-un singur sezon. Liderul din Ligue 1 are un deficit record şi e nevoită să găsească rapid soluţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lequipe.fr, PSG a înregistrat un deficit uriaş, de 370 de milioane de euro în sezonul 2021-2022. Contractul uriaş cu care a fost convins Kylian Mbappe să rămână la Paris a contribuit decisiv la proporţiile dezastrului.

Pierderi uriaşe pentru PSG într-un singur sezon

Atacantul de 23 de ani a fost la un pas să semneze cu Real Madrid, dar a fost întors din drum pe ultima sută de metri de şeciul Nasser Al-Khelaifi. Acesta i-a oferit lui Mbappe un contract care se ridică la o sumă totală de 630 de milioane de euro brut (n.r. în jur de 280 de milioane de euro net). Atât ar urma să încaseze starul francez pe parcursul a trei ani.

Situaţia este îngrijorătoare în condiţiile în care, în raportul făcut public, se dezvăluie că PSG a obţinut un venit de 800 de milioane de euro. Direcţia Naţională de Management şi Control va publica cifrele oficiale în următoarele săptămâni.

Este şi motivul pentru care se vorbeşte tot mai mult de o plecare a lui Lionel Messi, în această iarnă. Jurnaliştii de la sport.es au anunţat ce trebuie să se întâmple pentru ca starul argentinian, care intră în ultimele 6 luni de contract, să revină pe Camp Nou.

Reclamă

E nevoie ca Nasser Al Khelaifi să îşi dea acceptul ca Messi să plece. Rămâne de văzut dacă şi atacantul de 35 de ani îşi doreşte să se întoarcă la Barcelona. Decizia finală o va lua la finalul Campionatului Mondial.

Kylian Mbappe are cel mai mare salariu din istoria sportului

Mbappe ar încasa cel mai mare salariu oferit vreodată de vreun club! Ar putea primi până la 630 de milioane de euro brut (n.r. în jur de 280 de milioane de euro net) pe parcursul celor trei ani, până în 2025.

Mbappe ar avea un salariu de 72 de milioane de euro brut pe an, dar şi un bonus de semnare de 180 de milioane de euro, precum şi un aşa-zis bonus de „fidelitate”.

Reclamă 4 / 0/3

În fiecare an, în septembrie, Kylian Mbappe primeşte o sumă în evoluţie: 70 de milioane de euro în urmă cu câteva săptămâni, 80 de milioane în septembrie 2023 şi 90 de milioane după vara lui 2024, dacă ar rămâne la formaţia din capitala franceză.

630 de milioane de euro ar fi suma maximă plătită de PSG jucătorului, dacă ar rămâne trei sezoane. Dacă fostul jucător de la AS Monaco rămâne doar doi ani, va primi 480 de milioane.

Aceste sume uluitoare nu sunt plătite doar de PSG, ci şi de diverşii sponsori ai jucătorului.

Recomandări
  • Deficit uriaş înregistrat de PSG
  • Care sunt, cu adevărat, pierderile echipei lui Nasser Al-Khelaifi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și