Închide meniul

Portarul lui PSG, în stare gravă la spital! Sergio Rico, internat de urgenţă după un accident de călărie

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 28 mai 2023, 18:12

Portarul lui PSG, în stare gravă la spital! Sergio Rico, internat de urgenţă după un accident de călărie

Starea lui Sergio Rico s-a îmbunătățit

Sergio Rico, în timpul unui antrenament la PSG/ Profimedia

Portarul lui PSG, Sergio Rico, se află internat în stare gravă la spital. Acesta a suferit un accident de călărie, motiv pentru care a fost transportat de urgenţă la o unitate medicală din Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Rico a fost rezervă la ultimul meci al lui PSG, cu Strasbourg, meci în urma căruia trupa de pe Parc de Princes a devenit campioana Franţei.

Portarul lui PSG, Sergio Rico, în stare gravă la spital

Sergio Rico, portarul de rezervă al campioanei Franţei, PSG, a fost internat în această duminică într-un spital din Sevilla, în urma unei căderi de pe cal survenită dimineaţa. În timp ce se afla cu soţia sa, lângă El Rocio (provincia Huelva), Rico (29 de ani) a căzut de pe cal şi, conform informaţiilor avute de cotidianul spaniol Marca, a fost lovit de animal în zona gâtului.

Fotbalistul a fost evacuat de urgenţă cu un elicopter şi dus la spitalul Virgen del Rocio, din Sevilla. Medicii au dat un comunicat în care precizează că starea lui Rico este gravă, jucătorul fiind intubat, dar stabil. Medicii ţin pacientul sub supraveghere continuă, anunţă news.ro.

Sergio Rico s-a aflat pe banca rezervelor lui PSG sâmbătă seara, la meciul cu Strasbourg, de unde a plecat cu un avion privat spre sudul Spaniei, pentru a participa la pelerinajul de la El Rocio.

Reclamă

La acest pelerinaj, mulţi dintre pelerini vin călare pe cai, celebrând astfel obiceiurile agrare ale regiunii andaluze.

PSG a câştigat titlul în Ligue 1

PSG şi-a asigurat un nou titlu în Ligue 1 sâmbătă seara, la finalul meciului din etapa a 37-a, penultima, disputat în deplasare contra lui Strasbourg, încheiat la egalitate, 1-1.

PSG, lider acum cu 85 de puncte, şi-a securizat diferenţa minimă, de 1 punct, faţă de a doua clasată, Lens (81 pct), pentru ca indiferent de rezultatele ultimei etape, de săptămâna viitoare, titlul să rămână la gruparea din capitala Franţei.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a deschis scorul pentru parizieni, în minutul 59, dar gazdele au reuşit egalarea în minutul 79 prin Kevin Gameiro. Parizienii devin astfel campioni pentru a 11-a oară.

Pentru a mai spera la titlu, Lens avea nevoie de o victorie, acasă cu Ajaccio, concomitent cu un eşec al lui PSG la Strasbourg. Obiectivul a fost atins doar parţial, Lens impunându-se cu 3-0 pe Stade Bollaert, prin golurile lui Deiver Machado (16), Adrien Thomasson (22) şi Lois Openda (35, penalty). Ajaccio este penultima, locul 19, cu 23 de puncte, şi va evolua în liga a doua valorică din sezonul următor.

Olympique Marseille, chiar dacă a pierdut acasă cu Brest (1-2), îşi păstrează ultima treaptă a podiumului. Oaspeţii au marcat prin Hugo Magnetti (57) şi Mahdi Camara (81), golul gazdelor fiind reuşit de Chancel Mangulu (75). Marseille va încheia campionatul pe locul 3, având acum 73 de puncte, indiferent de rezultatele rundei finale.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş Vezi toate știrile
Citește și