Închide meniul

Prima lovitură primită de PSG, după plecarea lui Lionel Messi! Fanii starului argentinian nici nu au stat pe gânduri

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iunie 2023, 10:46

Prima lovitură primită de PSG, după plecarea lui Lionel Messi! Fanii starului argentinian nici nu au stat pe gânduri

Lionel Messi, mesaj categoric despre relaţia cu fanii de la PSG

Lionel Messi, huiduit la ultimul meci pentru PSG / Profimediaimages

Francezii de la L’Equipe au anunţat care a fost prima lovitură primită de PSG, după plecarea lui Lionel Messi. Argentinianul a decis să nu îşi prelungească înţelegerea cu campioana Franţei şi pleacă, după doi ani, de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a marcat 16 goluri şi a oferit 16 pase decisive în acest sezon din Ligue 1, dar a avut o despărţire de coșmar. Suporterii lui PSG l-au huiduit şi l-au fluierat la ultimul meci, înfrângerea cu Clermont, scor 2-3. De altfel, deţinătorul a şapte Baloane de Aur a plecat direct la vestiare şi nu a mai făcut turul stadionului alături de coechipieri.

Prima lovitură primită de PSG, după plecarea lui Lionel Messi

Fanii lui Lionel Messi au reacţionat şi au vrut să o facă cât mai repede uitată pe gruparea din Hexagon. Potrivit lequipe.fr, PSG a pierdut nu mai puţin de 1.5 milioane de urmăritori pe Instagram în decurs de o zi.

Dacă sâmbătă seara parizienii aveau 70.4 milioane de urmăritori, la o zi distanţă numărul acestora s-a redus la 68.9 milioane. PSG a rămas fără zeci de mii de abonaţi şi pe contul de Twitter de îndată ce s-a oficializat despărţirea lui Lionel Messi. Aceste cifre au un efect şi în bugetul clubului! Se pierd sume importante de bani.

Messi este unul dintre cei mai urmăriţi oameni de pe Instagram. Pe contul lui oficial are nu mai puţin de 467 de milioane de fani!

Reclamă

Sunt foarte fericit că am fost capabil să reprezint PSG. Mi-a plăcut să joc aici, cu această echipă, cu asemenea jucători. Vreau să mulțumesc clubului pentru această experiență minunată”, a declarat Lionel Messi, pentru site-ul oficial al celor de la PSG.

Lionel Messi ar urma să fie anunţat la Al Hilal, pe 6 iunie

Lionel Messi este pe punctul de a ajunge în Arabia Saudită şi ar urma să fie anunţat oficial, la Al Hilal, pe 6 iunie. Ştirea momentului le aparţine jurnaliştilor catalani de la sport.es, care asigură că starul argentinian nu va mai semna cu Barcelona şi că a ales să fie rivalul lui Cristiano Ronaldo.

Surse din cadrul clubului anunţă că Al Hilal a stabilit această dată cheie pentru a avea răspunsul final al jucătorului și pentru a putea activa tot protocolul pregătit astfel încât știrea să aibă un ecou global„, precizează sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Argentinianul de 35 de ani s-ar fi decis să accepte ofertă colosală primită de la Al Hilal. Arabii ar urma să îi plătească un salariu de două ori mai mare decât primeşte Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Dacă va parafa înţelegerea, Messi va încasa 400 de milioane de euro pe an!

Salariul ar fi fost confirmat de catalanii de la SPORT din mai multe surse. Zilele trecute, jurnaliștii de la footmercato.net au vehiculat o propunere de 1.2 miliarde de euro a şeicului de la Al Hilal, pe doi ani de contract. Jorge Messi, tatăl lui Lionel, ar fi acceptat oferta. Acesta ar fi avut asigurat astfel cel mai mare comision plătit vreodată!

Recomandări
  • Prima lovitură primită de PSG
  • Ce s-a întâmplat după plecarea lui Lionel Messi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și