Închide meniul

Prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după ce a câştigat un nou titlu cu PSG! Este tot mai aproape de o performanţă colosală

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2024, 8:55

Reclamă
Prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după ce a câştigat un nou titlu cu PSG! Este tot mai aproape de o performanţă colosală

Prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după ce a câştigat un nou titlu cu PSG

Kylian Mbappe, la finalul meciului / Profimediaimages

A apărut prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după ce starul francez a câştigat un nou titlu cu PSG. Atacantul în vârstă de 25 de ani şi-a mai adăugat un trofeu în palmares, la ultimul său sezon în tricoul granzilor Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PSG a remizat cu Le Havre, scor 3-3, şi a devenit matematic campioană cu trei etape înainte de final. Trimis pe teren după pauză de Luis Enrique, Mbappe nu a reuşit să marcheze dar rămâne lider detaşat în clasamentul golgheterilor din Ligue 1. Are 26 de goluri, cu 9 mai mult decât urmăritorul său Jonathan David.

Prima reacţie a lui Kylian Mbappe, după ce a câştigat un nou titlu cu PSG

Mbappe, care s-ar fi înţeles deja cu Real Madrid, a cucerit al 6-lea titlu cu PSG. Poate contribui la un sezon cu adevărat istoric, în care parizienii să câştige patru trofee. PSG va juca în finala Cupei Franţei cu Olympique Lyon, pe 25 mai, în direct în AntenaPLAY. Câştigătoarea a Supercupei, PSG este în cărţi şi pentru ridicarea trofeului Champions League. O aşteaptă o dublă „de foc” în semifinale cu Borussia Dortmund.

Kylian nu a oferit declaraţii după ce PSG a devenit campioana Franţei, dar a avut o primă reacţie pe reţelele sociale. A distribuit imaginea specială postată de club şi a adăugat mai multe emoji care înfăţişează inimi.

Reclamă

Cotat la 180 de milioane de euro, Kylian Mbappe va pleca gratis de la PSG. 43 de goluri şi 10 pase decisive a înscris, în acest sezon, în cele 44 de meciuri din toate competiţiile.

PSG a devenit campioana Franţei pentru a 12-a oară

La 24 de ore după remiza cu Le Havre de sâmbătă, scor 3-3, echipa Paris Saint-Germain a fost încoronată campioana Franţei, graţie înfrângerii rivalei Monaco la Lyon.

Câştigătoare a campionatului Franţei în 1986 şi 1994, şi apoi de nouă ori sub conducerea Qatar Sports Investments (2013-16, 2018-20, 2022-23), Paris Saint-Germain şi-a adjudecat duminică al 12-lea titlu naţional, în timp ce vicecampioana Monaco a pierdut cu 2-3 la Lyon, în etapa a 31-a din Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Este al 50-lea trofeu al lPSG, în total, dintre care 32 au fost cucerite de când QSI a preluat clubul, în 2011.

Neînvinsă în ultimele 26 de meciuri din Ligue 1 şi învinsă o singură dată de la începutul sezonului, în septembrie, împotriva lui Nice (2-3) pe Parc des Princes, PSG a preluat conducerea în etapa a 12-a şi nu a mai cedat-o după aceea, notează Le Figaro.

PSG, care a câştigat deja Supercupa Franţei la începutul anului 2024, este încă în cursă pentru ceea ce ar fi o cvadruplă istorică: are finala Cupei Franţei, cu Lyon, la 25 mai, şi va juca în semifinalele Ligii Campionilor împotriva lui Dortmund, la 1 şi 7 mai.

Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu este ACUM invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra Vezi toate știrile
Citește și