Închide meniul
VIDEO

Rouen a produs marea surpriză şi a eliminat-o pe Monaco din Cupa Franţei, 1-1 (6-5 d.l.d). Toate echipele calificate în sferturi

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2024, 23:32 / Actualizat: 10 februarie 2024, 18:35

Reclamă
Rouen a produs marea surpriză şi a eliminat-o pe Monaco din Cupa Franţei, 1-1 (6-5 d.l.d). Toate echipele calificate în sferturi

Rouen - Monaco LIVE VIDEO

AS Monaco / Profimedia

Rouen a produs marea surpriză şi a eliminat-o pe Monaco din Cupa Franţei! Duelul dintre Rouen și Monaco, scor 1-1 (6-5 d.l.d), a fost în format LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la ora 21:45. Rouen a produs surpriza şi s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Cupei Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre cele două formații a fost ultimul meci din optimile competiției. În sferturile de finală s-au mai calificat calificat: Nice, PSG, La Puy-en-Velay, Strasbourg, Valenciennes, Lyon și Rennes. Meciurile de la Cupa Franței se văd live în AntenaPLAY.

VIDEO Rouen – Monaco 1-1 (6-5 d.l.d)

Update: Rouen este ultima echipă care s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Franţei. Monegascii au obţinut calificarea după executarea loviturilor de departajare, scor 6-5.

Min. 90+5: FINAL DE MECI! Se va trece la executarea loviturilor de departajare!

 

Reclamă

Min. 45+5: GOOOL Rouen! Bassin a egalat cu un şut din interiorul careului.

Min. 35: Goool Monaco! Balogun a deschis scorul din penalty.

Min. 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele probabile pentru duelul dintre Rouen și Monaco:

Rouen: Aggoune; Sy, Bouzamoucha, Sanson, Bassin, Mion; Bernasque, Benzia, Bezzekhami; Loppy, Benkaid

Monaco: Majecki; Salisu, Maripan, Kehrer; Vanderson, Diop, Magassa, Ouattara; Akliouche, Minamino; Ben Yedder

Strasbourg – Le Havre 3-1

Min. 90+4: Fluier final! Strasbourg a câştigat cu 3-1 şi s-a calificat în sferturile Cupei Franţei

Min. 90: Strasbourg – Le Havre 3-1! Senaya a marcat şi calificarea e decisă

Min. 36: Strasbourg – Le Havre 2-1! Emegha a marcat cu un şut plasat

Min. 30: Strasbourg – Le Havre 1-1! Andre Aiew a marcat cu o lovitură de cap

Reclamă

Min. 21: Strasbourg – Le Havre 1-0! Bakwa a marcat printre picioarele portarului Gorgelin

Min. 1: A început partida!

Lyon – Lille 2-1

Min. 90+6: Fluier final! Lyon a câştigat cu 2-1 şi a obţinut calificarea în sferturile Cupei Franţei

Min. 53: Lyon – Lille 2-1! Lille a redus din handicap prin Ribeiro

Min. 48: Lyon – Lille 2-0! Cherki a marcat după o bâlbâială în careul lui Lille!

Min. 40: Lyon – Lille 1-0! Orban a deschis scorul cu o scăriţă. Charki i-a pasat foarte bine lui Orban, care a scăpat singur cu portarul şi a finalizat perfect

Min. 1: A început meciul dintre Lyon şi Lille din optimile Cupei Franţei.

Sochaux – Rennes 1-6

Update 23:39: Fluier final! Rennes este prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei Franţei, după ce s-a impus la scor de tenis pe terenul celor de la Sochaux. 

Min. 81: Sochaux – Rennes 1-6! Bourigeaud a realizat „setul” pentru oaspeţi, cu un şut din interiorul careului.

Min. 65: Sochaux – PSG 1-5! Tânărul Malcolm Viltard a redus din diferenţă după ce a transformat o lovitură de la 11 metri.

Min. 47: Sochaux – Rennes 0-5! Gouiri şi-a trecut şi el în cont dubla, după ce portarul de 19 ani Patouillet nu a reuşit să respingî cum trebuie un şut.

Min. 41: Sochaux – Rennes 0-4! Oaspeţii fac spectacol total. Kalimuendo a realizat dubla.

Min. 35: Sochaux – Rennes 0-3! Kalimuendo a majorat diferenţa cu un gol din interiorul careului de 6 metri.

Min. 29: Sochaux – Rennes 0-2! Ibrahim Salah a majorat diferenţa cu un şut sub bară.

Min. 24: Sochaux – Rennes 0-1! Gouiri a deschis scorul cu o execuţie maginifică.

Min. 1: A început meciul dintre Sochaux şi Rennes.

Sochaux – Rennes este primul duel din faza optimilor Cupei Franţei şi va avea loc marţi, de la ora 21:45. Rouen – Monaco este un alt meci care promite spectacol şi va avea loc joi, de la 21:45.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și