Închide meniul

PSG i-a găsit trei posibili înlocuitori lui Neymar! Starul brazilian, tot mai aproape de plecare

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2023, 13:47

PSG i-a găsit trei posibili înlocuitori lui Neymar! Starul brazilian, tot mai aproape de plecare

PSG i-a găsit trei posibili înlocuitori lui Neymar

Neymar, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Neymar este din nou aproape de o plecare de la PSG, iar oficialii formaţiei de pe Parc de Princes i-au găsit deja trei posibili înlocuitori. Starul brazilian a fost aproape de un transfer şi în vară, însă agentul său nu i-a găsit nicio echipă dispusă să-i plătească salariul colosal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar nu mai este pe placul celor de la PSG. Salariul imens al brazilianului, cât şi evoluţiile sale oscilanet, îi nemulţumesc pe „şeicii” care conduc destinele parizienilor.

PSG i-a găsit trei posibili înlouitori lui Neymar

Luis Campos, directorul sportiv de la PSG, şi-a setat obictivele pentru finalul stagiunii. Mai exact, oficialul parizienilor vrea ca Neymar să plece de pe Parc de Princes, anunţă presa din Franţa.

Plecarea brazilianului de capitala Franţei ar permite clubului să cumpere jucători mai tineri. Salariul imens al lui Neymar îi împiedică în prezent pe francezi să plătească sume imense în transferuri.

Astfel, cei trei jucători doriţi de PSG la finalul sezonului ar fi Rafael Leao, de la AC Milan, Marcus Rashford, de la Manchester United, şi Victor Osimhen, de la Napoli.

Reclamă

Fiecare dintre ei costă aproximativ 100 de milioane de euro, iar astfel oficialii parizieni vor fi nevoiţi să aleagă doar unul dintre ei. Rafael Leao nu şi-a prelungit contractul cu AC Milan, şi pare ţinta cea mai probabilă a celor de la PSG, la finalul sezonului.

Neymar evoluează la PSG din 2017, şi mai are contract cu clubul francez până în vara lui 2025. În actuala stagiun, starul brazilian are cifre excelente, marcând 17 goluri în 25 de partide bifate, în toate competiţiile. Totodată, acesta a oferit şi 15 pase de gol.

Neymar, făcut praf de jurnaliștii francezi

Neymar a fost făcut praf de jurnaliștii francezi. PSG, cu Messi și Neymar titulari, a fost învinsă de Rennes, scor 0-1 în urmă cu câteva runde în Ligue 1.

Reclamă 4 / 0/3

Presa din Franța l-a distrus încă o dată pe Neymar și l-a numit „cel mai mare eșec din istoria fotbalului”.

Mai mult decât atât, francezii trag un semnal de alarmă înainte de meciul parizienilor cu Bayern Munchen, din „optimile” Ligii Campionilor.

„Ca împotriva lui Angers la mijlocul săptămânii, brazilianul s-a dus în căutarea mingii și a încercat de prea multe ori să facă diferența singur.

Rezultatul a fost că a pierdut mingi în zone dificile și aproape niciodată nu a provocat pericol în zona celor de la Rennes. O performanță îngrijorătoare la o lună distanță de meciul cu Bayern”, au notat cei de la L’Equipe.

„Ne dăm seama că Neymar, din punct de vedere al angajării și al salariului, este cel mai mare eșec din istoria fotbalului?

Nu mă pot gândi la un eșec mai mare pentru cât a costat, este oribil. Doar pentru că ai fost bun în două etape din 16 în 2020, asta nu înseamnă că îți va salva viața”, a comentat jurnalistul francez Daniel Riolo, citat de Marca.

Reclamă
Recomandări
  • PSG i-a găsit trei posibili înlocuitori lui Neymar
  • Starul brazilian, tot mai aproape de plecarea de pe Parc de Princes

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și