Închide meniul

PSG, reacție virulentă după dezvăluirile despre salariul colosal al lui Kylian Mbappe: „Povestea e complet greșită!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 octombrie 2022, 17:58

PSG, reacție virulentă după dezvăluirile despre salariul colosal al lui Kylian Mbappe: „Povestea e complet greșită!

Kylian Mbappe, PSG

Kylian Mbappe, într-un meci pentru PSG / Profimediaimages

Clubul PSG a reacționat dur după ce presa franceză a făcut dezvăluiri despre contractul uriaș semnat cu Kylian Mbappe. Campioana Franței neagă toate informațiile apărute în spațiul public despre încasările fotbalistului de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, PSG va lua măsuri legale împotriva ziareul din Franța care au dezvăluit cifrele din contractul cu PSG.

PSG, reacție virulentă după dezvăluirile despre contractul colosal al lui Kylian Mbappe

„În urma articolului senzaționalist publicat ieri despre club și unul dintre jucătorii săi, Paris Saint-Germain neagă povestea și detaliile prezentate. PSG confirmă că povestea este complet greșită, fără nici un detaliu corect. Toată lumea de la club se concentrează pe următorul meci din Liga Campionilor, care va avea loc mâine”, se arată în comunicatul emis de PSG.

Kylian Mbappe ar avea cel mai mare salariu din istoria sportului

Kylian Mbappe ar avea un contract de 630 de milioane de euro pe trei sezoane la PSG, cel mai mare din istoria sportului, anunţă Le Parisien.

Reclamă

Francezul ar putea primi până la 630 de milioane de euro brut (n.r. în jur de 280 de milioane de euro net) pe parcursul celor trei ani, până în 2025.

Conform sursei citate, el ar avea un salariu de 72 de milioane de euro brut pe an, dar şi un bonus de semnare de 180 de milioane de euro, precum şi un aşa-zis bonus de „fidelitate”.

În fiecare an, în septembrie, Kylian Mbappe primeşte o sumă în evoluţie: 70 de milioane de euro în urmă cu câteva săptămâni, 80 de milioane în septembrie 2023 şi 90 de milioane după vara lui 2024, dacă ar rămâne la formaţia din capitala franceză.

Reclamă 4 / 0/3

630 de milioane de euro ar fi suma maximă plătită de PSG jucătorului, dacă ar rămâne trei sezoane. Dacă fostul jucător de la AS Monaco rămâne doar doi ani, va primi 480 de milioane.

L`Equipe: Kylian Mbappe, dispus să facă orice ca să plece de la PSG

Celebra publicație L’Equipe anunță că Mbappe vrea „să rupă” contractul cu PSG și să suporte consecințele financiare. Dacă ar apela la o astfel de mișcare, campionul mondial din 2018 ar putea fi obligat să plătească o sumă astronomică.

Conform codului muncii aflat în vigoare, dacă un jucător nu își onorează contractul din motive neîntemeiate, este obligat să achite restul salariului către clubul la care este legitimat.

Ținând cont că are un salariu urias, potrivit Daily Mail, Mbappe ar fi nevoit să plătească o sumă „înspăimântătoare” pentru a-și forța despărțirea prematură de campioana Franței. Dacă „ruptura” se va produce în această iarnă, cum își dorește atacantul, atunci va trebui să acopere prejudiciul creat clubului).

Recomandări
  • Dezvăluiri despre salariul colosal al lui Kylian Mbappe
  • Reacție virulentă a celor de la PSG

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și