Închide meniul

Rareş Ilie, impresionat de nivelul campionatului francez, după o lună petrecută la Nice: „E mai tare decât mă aşteptam”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2022, 12:00

Rareş Ilie, impresionat de nivelul campionatului francez, după o lună petrecută la Nice: „E mai tare decât mă aşteptam

Rareş Ilie

Rareş Ilie, într-o partidă pentru Nice/ Profimedia

Rareş Ilie a analizat prima ligă din Franţa, după primele sale meciuri la Nice. Mijlocaşul român a recunoscut că nivelul campionatului din hexagon i-a depăşit aşteptările, însă este convins că se va acomoda.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rareş Ilie a foat vândut în această vară de Rapid, la Nice, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Mijlocaşul a debutat deja la noua echipa, bifând patru partida ca titular.

Ce a declarat Rareş Ilie, după o lună petrecută la Nice

Rareş Ilie a dezvăluit faptul că mai are de muncit până să ajungă la nivelul fizic optim pentru Ligue 1. Totodată, fostul rapidist a declarat că atmosfera din cadrul echipei este una foarte bună, iar acomodarea s-a produs cu rapiditate.

„Da, e mai tare campionatul decât mă aşteptam. E diferit faţă de ce ştiam, e ridicat, jucătorii sunt mult mai puternici, mai rapizi. Dar uşor, uşor voi ajunge la nivelul fizic pentru că în rest cred că mă descurc. E foarte frumos aici, m-am acomodat”, a declarat Rareş Ilie, conform Orange Sport.

Rareş Ilie evoluează la Nice alături de jucători cu renume, precum Aaron Ramsey şi Kasper Schmeichel. Mijlocaşul susţine că a fost foarte bine primit de către noii săi colegi.

Reclamă

„(n.r. cum e să ai asemenea colegi?) Da, îi urmăream la televizor când eram mai mic, am fost surprins la început, dar m-am acomodat, acum sunt prieten cu ei, nu pot să stau la nesfârşit, <<uau, cine e>>, sunt colegii mei şi încearcă să mă ajute să mă acomodez cât mai repede„, a mai spus Rareş Ilie, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Rareş Ilie a bifat cinci partide în tricoul lui Nice în acest sezon, dintre care în patru a fost titular. Românul va evolua alături de echipa sa în grupele Conference League, acolo unde se vor duela cu formaţii precum Koln, Partizan şi Slovacko.

Rareş Ilie, elogiat în presa din Italia. Ce scriu italienii despre mijlocaşul lui Nice

Rareş Ilie a fost elogiat în presa din Italia, după debutul la Nice. Ziariştii italieni laudă transferul reuşit în această vară de Lucien Favre, şi îl compară pe mijlocaş cu fostul său antrenor de la Rapid, Adrian Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

Rareş Ilie a fost analizat în presa din Italia. Românului i-a fost făcută o scurtă prezentare pe site-ul Tuttomercatoweb, italienii precizând cifrele sale din sezonul trecut la Rapid.

Totodată, aceştia laudă mutarea reuşită de Nice, şi îl compară pe tânărul mijlocaş cu Adrian Mutu, cel care a scris istorie în Serie A pentru Fiorentina.

„Nice ‘pescuieşte’ bine în Italia, dar nu numai. În urmă cu câteva săptămâni, Rareş Ilie, un jucător de 19 ani, care a fost la Rapid, a ajuns la ‘rossoneri’.

A mers în Franţa pentru 5 milioane de euro, după un campionat în care a marcat 6 goluri şi a oferit 10 pase decisive. O aripă stânga foarte talentată, el reprezintă încă o dovadă în care ‘modelul’ reprezintă o specialitate a şcolii româneşti.

După Mihăilă, Man, Stoica şi Popescu, iată-l pe noul Mutu”, a fost analiza făcută în sursa citată mai sus.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice Vezi toate știrile
Citește și