Închide meniul

Thiago Motta, favorit să-i ia locul lui Mauricio Pochettino la PSG! Kylian Mbappe, rol decisiv în numirea noului antrenor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 22 mai 2022, 16:54 / Actualizat: 22 mai 2022, 18:12

Thiago Motta, favorit să-i ia locul lui Mauricio Pochettino la PSG! Kylian Mbappe, rol decisiv în numirea noului antrenor

Thiago Motta, dorit pe banca lui PSG

Thiago Motta, în timpul unui meci la cârma celor de la Spezia / Profimedia

Thiago Motta e favorit să-i ia locul lui Mauricio Pochettino la PSG. Campioana Franței se află în căutarea unui nou antrenor, iar principala „țintă” era Zinedine Zidane. Tehnicianul francez a refuzat însă oferta parizienilor, iar aceștia s-au reorientat repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit jurnalistului Alfredo Pedulla, Motta a intrat în vizorul șeicilor de pe Parc des Princes. Brazilianul și-a început de câțiva ani cariera de antrenor, după ce și-a agățat ghetele în cui.

Thiago Motta, favorit să-i ia locul lui Mauricio Pochettino la PSG! Rolul lui Kylian Mbappe, decisiv

Thiago Motta a jucat la PSG în perioada 2012-2018, apoi și-a început aventura pe banca tehnică, chiar la formația de pe Parc des Princes. Brazilianul a pregătit echipa U19 a lui PSG între 2018 și 201. Ulterior, el a mai antrenat Genoa, iar din vara anului 2021 se află la Spezia.

Motta a păstrat o relație excelentă cu conducerea lui PSG din perioada în care a contribuit la câștigarea a 5 titluri în Franța. Mai mult, antrenorul brazilian ar fi și pe placul lui Kylian Mbappe, mai scrie sursa citată.

Starul francez și-a prelungit contractul cu PSG, după ce a refuzat oferta colosală primită de la Real Madrid. Conform noii înțelegeri, Mbappe va avea un cuvânt puternic de spus în numirea noului antrenor.

Reclamă

Motta mai are contract cu Spezia până în 2024, însă o eventuală ofertă primită din partea lui PSG ar avea șanse extrem de mari să ducă la încheierea colaborării cu italienii.

Ce a spus Motta despre o posibilă numire la PSG

Thiago Motta a vorbit despre posibilitatea să ajungă la PSG, spunând că, la ora actuală, ipoteza respectivă se află la nivelul de „zvon”. Totuși, fostul mijlocaș a lăsat de înțeles că nu exclude această variantă.

„Nu este prima oară când apar aceste zvonuri despre PSG… și nu va nici ultima. Voi petrece ceva timp cu familia mea, apoi mă voi întâlni cu conducerea lui Sepsi pentru a discuta viitorul meu.”, a spus Thiago Motta, potrivit expertului în mercato Fabrizio Romano.

Reclamă 4 / 0/3

Contractul lui Mauricio Pochettino pe banca lui PSG expiră în 2023, însă oficialii lui PSG caută deja un înlocuitor. Tehnicianul argentinian n-a reușit să îndeplinească marele obiectiv al formației de pe Parc des Princes: cucerirea trofeului UEFA Champions League.

Zinedine Zidane era principalul favorit să-i ia locul lui Pochettino, însă, potrivit presei internaționale, fotul antrenor de la Real Madrid a refuzat campioana Franței.

Cum a plecat Kylian Mbappe de pe Parc des Princes după PSG – Metz

S-a aflat cum a plecat Kylian Mbappe de pe Parc des Princes, la scurt timp după ce i-a anunţat pe fani că a refuzat-o pe Real Madrid şi că va rămâne în Ligue 1 până în 2025. Au apărut imagini virale cu starul francez, în vestiar, după PSG – Metz, scor 5-0.

Mbappe a reuşit un hat-trick de senzaţie. A marcat două goluri în prima jumătate de oră şi a dat o nouă lovitură după pauză (50). A încheiat astfel sezonul din campionatul Franţei cu 28 de goluri şi 19 pase decisive.

Atacantul de 23 de ani este cel mai bun marcator al sezonului din Ligue 1. L-a depăşit pe Ben Yedder, autor al 25 de goluri. Mbappe s-a amuzat după ce a primit toate trofeele.

Premiul pentru golgheter, în geantă. Trofeul pentru cele mai multe assist-uri, în geantă. Trofeul de campion, în geantă. Mingea meciului, în geantă, dar nu încape. În schimb, adaug în geantă tricoul pentru cel de-al 10-lea titlu în Ligue 1. Frumos!„, a spus Mbappe în timp ce era filmat.

Reclamă

Campionul mondial joacă pentru PSG din 2017 și a câștigat patru titluri în Ligue 1, trei Cupe ale Franței și trei Supercupe şi este cotat la 160 de milioane de euro, conform transfermarkt.com. A fost desemnat jucătorul sezonului din Ligue 1 pentru al treilea an consecutiv.

Sunt foarte fericit să rămân la PSG în Franţa. Mereu am spus că Parisul e casa mea. Vreau să câştigăm trofee împreună! Mulţumesc pentru tot!”, le-a spus Mbappe fanilor, înaintea meciului cu Metz.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și