Închide meniul

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | „Eu nu îl recunosc pe Şumi!” Marea problemă a campioanei, după chinul din Gibraltar: „Trebuie să aibă aceleaşi idei!” Comparaţie cu Petrescu şi Iordănescu

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2021, 23:41

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | „Eu nu îl recunosc pe Şumi! Marea problemă a campioanei, după chinul din Gibraltar: „Trebuie să aibă aceleaşi idei! Comparaţie cu Petrescu şi Iordănescu

Steaua Roșie Belgrad - CFR Cluj

Mediafax Foto / George Fluster

  • Lincoln – CFR Cluj 1-2
  • Marea problemă de la CFR Cluj

Deşi a câştigat, jocul celor de la CFR Cluj scârţâie. Meciul din Gibraltar a fost un adevărat chin pentru campioana României. Chiar şi oamenii din acţionariatul campioanei i-au transmis lui Şumudică să redreseze jocul campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Ovidiu Sabău crede că Marius Şumudică încă nu s-a adaptat cu jucătorii de la CFR Cluj, aşa cum nici ei cu actualul tehnician.

Ioan Ovidiu Sabău: „Parcă nu e Şumudică! Are nevoie de timp”

Nu e el. Eu nu îl recunosc pe Șumi. Încă mai are nevoie de timp să cunoscă jucătorii, iar ei să îl cunoască pe el. Eu cred că încă e o perioadă de cunoaștere. A început mai greu, dar cred că va remedia aceste probleme. Într-adevăr, sunt și mulți jucători noi, alt stil de a juca. Nu știu dacă antrenorii de dinaintea lui jucau cu minge lungă. Erau organizați, echipa avea ritm, avea atitudine. Jucătorii erau receptivi, se înțelegeau foarte bine.

Reclamă

Se vedea în joc, și în cazul lui Dan Petrescu, dar și în cazul lui Edi Iordănescu. Acum e rândul lui Șumi„, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Looksport.

Ioan Andone: „Şumudică şi liderii vestiarului trebuie să aibă aceleaşi idei”

Şi Ioan Andone crede că încă nu există o chimie între liderii vestiarului şi noul antrenor.

Reclamă

Şumudică trebuie să clarifice clar cu echipa lui. Ei trebuie să ştie ce-şi doreşte antrenorul de la ei, filosofia lui. El şi liderii vestiarului trebuie să aibă aceleaşi idei. Şumudică trebuie să-şi impună ideile sale şi jucătorii să fie de acord cu ele. Să creadă în ele„, a spus şi Ioan Andone la Telekomsport.

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | Oficialii campioanei admit că sunt probleme în joc

După ce unul dintre acţionarii campioanei, Ştefan Gadola, a spus că Şumudică are „de lucru”, un alt oficial recunoaşte că relaţii de joc nu sunt la un nivel optim.

Sunt unele momente ale jocului când nu ne sincronizăm bine. Trebuie să privim lucrurile obiectiv şi să vedem că sunt jucători noi, unii dintre ei au jucat prima dată în meci oficial. Toţi aceşti jucători au nevoie de a se sincroniza mai bine, de a prinde relaţii de joc.

Reclamă 4 / 0/3

La următoarele jocuri lucrurile vor arăta mult mai bine. Graovac – Bouhenna: e vorba despre relaţiile de joc, de a se înţelege mai bine. Au venit în această vară şi au multe de oferit. Vine şi Burcă, vine şi Cestor. Sunt la un nivel bun şi competiţiile europene.

(n.r. Deac cere stil sigur, defensivă bună, Şumudică vrea să atragă lumea la stadion, să câştige cu un gol în plus. Tu cum ai dori să joace echipa?) E greu să comentez ce au declarat ei, dar cred că trebuie să existe un echilibru şi e important acest lucru. Sunt conştienţi că obiectivele se ating cu un joc echilibrat. CFR a arătat că e puternică, sigur, cu mici sincope”, a declarat Marius Bilaşco, pentru Telekomsport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”