Închide meniul

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | „N-au putut să le facă probleme! Mă aşteptam la mai multe!” Ioan Andone, mesaj categoric după ce campioana s-a chinuit în Gibraltar

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 iulie 2021, 23:06

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | „N-au putut să le facă probleme! Mă aşteptam la mai multe! Ioan Andone, mesaj categoric după ce campioana s-a chinuit în Gibraltar

Marius Şumudică

Profimedia

Ioan Andone, mesaj categoric pentru Marius Şumudică după Lincoln – CFR Cluj 1-2

„Fălcosul” nu a fost impresionat de prestaţia ardelenilor. Acesta i-a transmis lui „Şumi” că meciul de azi trebuie să îi dea de gândit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eram la Marbella şi fac puţin până aici. A fost o plimbare scurtă şi am vrut să văd CFR-ul. Au fost mulţi români la meci. E un vânt care te incomodează mai mult decât terenul. S-a şi văzut diferenţa cum a jucat campioana din Gibraltar în prima repriză. Portarul nu putea degaja mai mult de 40 de metri. În repriza a doua, au câştigat cu şansă, dar era normal ca CFR să-şi revină. Cred că şi schimbarea Chipciu-Costache a contat. Trebuie să le dea de gândit, dar e o victorie. Eu cred că va fi alt meci pe iarbă, la Cluj.

Să discutăm real ce am văzut. Au încercat să iasă cu pasă lungă de-acolo, strategia asta nu a fost bună. N-au putut să le facă probleme. Mă aşteptam la mai multe de la CFR în prima repriză, într-adevăr. Cred că i-au tratat puţin de sus. Dar terenul sintetic, vântul, au avut şi ei doi-trei jucători de calitate, nu a fost o întâmplare. Ştiu să profite de terenul propriu, unul care a fost infernal. E greu să te adaptezi când tu faci un antrenament, două.„, a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Citește și:

Lincoln – CFR Cluj 1-2 | „A trebuit să sparg două sticle!” Marius Şumudică a făcut „ca trenul” în Gibraltar

Marius Şumudică a făcut ca „trenul” la pauza meciului din Gibraltar. Antrenorul campioanei a spart două sticle în vestiar pentru a-i trezi pe jucători.

CFR Cluj s-a chinuit în Gibraltar. Campioana a fost condusă la pauză de Lincoln Red Imps, iar Şumudică a făcut iureş în vestiar. Antrenorul campioanei a dezvăluit că a spart şi două sticle.

Reclamă

„A trebuit un șoc la pauză, să sparg două sticle și apoi am controlat jocul. Am adus 3 puncte pentru coeficientul României și avem o viață ușoară în retur. Suntem aproape de Conference League care reprezintă în acest sezon o rețetă de succes pentru țara noastră. A fost foarte greu, un teren imposibil, nu puteai nici să degajezi, bătea vântul contra și se oprea mingea în aer. Nu trebuia să primim gol, facem aceleași greșeli, nu mai există echipe mici„, a spus Marius Şumudică.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și