Închide meniul

Lionel Messi, acuze incredibile la adresa arbitrului. "Vrea să îmi dea cartonaş galben!". Căpitanul Barcelonei risca să rateze El Clasico

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2021, 6:32

Lionel Messi, acuze incredibile la adresa arbitrului. "Vrea să îmi dea cartonaş galben!". Căpitanul Barcelonei risca să rateze El Clasico

Profimediaimages

Lionel Messi, nemulţumit de arbitrul meciului Barcelona - Valladolid

În cazul în care primea cartonaş galben, golgheterul campionatului Spaniei rata chiar derby-ul cu Real Madrid care va fi sâmbătă, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, reacţie uluitoare în Barcelona – Valladolid

După primele 45 de minute, Messi a fost surprins de cameramani având o reacţie surprinzătoare în timp ce se îndrepta spre vestiare. L-a atacat direct pe centralul partidei, Santiago Jaime.

"Vrea să îmi dea cartonaş… incredibil!" a fost auzit Messi spunându-i unui oficial al catalanilor. 

Lionel Messi a revenit de la cabine şi a scăpat fără avertisment. Va putea juca astfel împotriva madrilenilor, în cel mai aşteptat meci al planetei. Decarul Barcelonei este cel mai bun marcator din El Clasico, cu 26 de reuşite. Messi a punctat de 23 de ori în această ediţie de campionat.

Reclamă

Cu victoria înregistrată împotriva lui Valladolid, Barcelona a urcat pe locul secund în La Liga. Are cu un punct mai puţin decât liderul Atletico Madrid. Gruparea blaugrana riscă totuşi să fie depăşită în clasament de Real Madrid, în cazul unui eşec în El Clasico.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și