Închide meniul

Lionel Messi ar putea pierde o investiție de peste 30 de milioane de euro! Argentinianul ar fi fost înșelat. Anunțul făcut de spanioli

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 17:42

Lionel Messi ar putea pierde o investiție de peste 30 de milioane de euro! Argentinianul ar fi fost înșelat. Anunțul făcut de spanioli

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

  • Lionel Messi ar putea pierde o investiție de peste 30 de milioane de euro
  • Argentinianul ar fi fost înșelat

Lionel Messi a cumpărat, acum 4 ani, un hotel de 4 stele în Barcelona. Argentinianul a plătit nu mai puțin de 30 de milioane de euro pentru imobil, dar abia acum a aflat că are probleme cu actele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi ar putea pierde o investiție de 30 de milioane de euro

Constructorul clădirii ar fi cerut autorizație pentru o suprafață mult mai mică decât cea reală pe care s-au făcut lucrările, anunță El Confidencial. Din această cauză, constructorul a ajuns să se judece cu autoritățile.

În urma unei hotărâri judecătorești, hotelul ar urma să fie demolat pentru că depășește limitele înscrise în acte. Lionel Messi nu cunoștea acest aspect când a cumpărat clădirea și ar putea să-l dea în judecată pe instructor pentru înșelăciune.

Reclamă

Lionel Messi este unul dintre cei mai bogați sportivi ai planetei. Potrivit Forbes, argentinianul încasează aproape 80 de euro anual doar din contractul pe care îl are cu PSG.

Citește și:

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur

Lionel Messi a fost desemnat, luni, câștigătorul Balonului de Aur. A fost a șaptea oară când starul argentinian a primit prestigiosul trofeu, fiind cel mai decorat fotbalist din istorie la acest capitol.

Reclamă

În lupta pentru Balonul de Aur, Messi a reușit să-l învingă pe Robert Lewandowski. Golgheterul lui Bayern Munchen și-a ajutat echipa să câștige, în acest an, Bundesliga și Supercupa Germaniei, dar nu a fost suficient. Cu 41 de goluri marcate în ultima ediție de campionat, polonezul a ratat șansa de a primi, în premieră, premiul decernat de France Football. A trebuit să se mulțumească numai cu distincția de cel mai bun atacant din 2021.

Lionel Messi încheie perfect anul în care a uluit pe toată lumea și a plecat de la Barcelona. Sud-americanul ajuns la PSG a fost desemnat, pentru a 7-a oară, câștigătorul Balonului de Aur. A mai fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2009, 2010, 2012, 2012, 2015 și 2019. De alte cinci ori (2008, 2013, 2014, 2016, 2017) a încheiat pe poziția secundă, iar în 2007 a fost pe locul 3, după Kaka și Cristiano Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul