Închide meniul

Lionel Messi are probleme în Paris! „Mascaţii” au intrat în hotelul în care este cazat starul lui PSG. Hoţii au plecat cu bijuterii şi bani!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 octombrie 2021, 11:21

Lionel Messi are probleme în Paris! „Mascaţii au intrat în hotelul în care este cazat starul lui PSG. Hoţii au plecat cu bijuterii şi bani!

Hotelul în care stă Lionel Messi, "prădat" de hoţi

Profimediaimages

Potrivit thesun.co.uk, incidentul a avut loc săptămâna trecută. Miercuri noapte, două persoane mascate au coborât de pe acoperişul hotelului de cinci stele Le Royal Monceau, în care este cazat Messi. Acestea au dat spargerea la etajul aflat chiar deasupra apartamentului pentru care Lionel plăteşte nu mai puţin de 17.000 de lire sterline (n.r. 20.000 de euro) pe noapte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hotelul în care este Lionel Messi, „prădat” de hoţi

Din informaţiile jurnaliştilor britanici, hoţii ar fi fost văzuţi, pe camerele de supraveghere, intrând în patru camere. O femeie, care este consilier financiar în Dubai, a căzut victimă. A descoperit că îi lipsesc bijuterii în valoare de 3.500 de lire sterline şi 2.000 de lire sterline în numerar.

„Este foarte deranjant, mai ales că am plătit o avere pentru a sta într-un loc elegant şi sigur. Poliţiştii ne-au spus că au văzut, pe camere, doi bărbaţi, dar nu i-au putut identifica. Au mai spus că au fost raportate alte trei jafuri. Unui marocan, din camera alăturată, i s-a furat ceasul„, a spus femeia care a fost „prădată” de hoţi.

Oficialii hotelului au spus că este o anchetă în curs şi s-au ferit să ofere mai multe detalii. Lionel Messi are de ce să se teamă şi îşi va grăbi astfel plecarea.

Atacantul lui PSG îşi doreşte să se mute într-un palat construit în 1899 şi în care a locuit chiar şi fostul preşedinte al Franţei, Charles de Gaulle. Messi este dispus să plătească chiar şi 48 de milioane de euro pentru a cumpăra Palais Rose. 30 de camere are palatul care ar putea deveni reşedinţa fostului căpitan al Barcelonei.

Reclamă

Lionel Messi, salariu uluitor la PSG

Lionel Messi are un salariu uluitor la PSG, scrie Marca. Superstarul argentinian va câştiga în cei trei ani petrecuţi la Paris 110 milioane de euro net. Marele fotbalist obţine anual 30 de milioane de euro pe sezon, la care se adaugă şi un bonus de loialitate pentru următorii doi ani.

Messi îi depăşeşte pe Neymar la capitolul încasări. Spre deosebire de colegul său, remunaraţia brazilianului nu creşte în fiecare sezon. De menţionat este că o parte din salariul vedetei lui PSG va fi plătită în PSG Fan Token, criptomoneda vicecampioanei Franţei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lionel Messi are emoţii după ce a ajuns la Paris
  • Hotelul în care este cazat starul argentinian a fost „prădat” de hoţi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și