Închide meniul

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe, mesaje speciale în primele ore din 2022. Postări emoționante ale starurilor din fotbalul mondial

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2022, 10:44

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe, mesaje speciale în primele ore din 2022. Postări emoționante ale starurilor din fotbalul mondial

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe, primele mesaje din 2022

Colaj Instagram / Twitter

Câștigător pentru a 7-a oară a Balonului de Aur, Lionel Messi a avut un an surprinzător. A plecat la PSG după o întreagă carieră în care a jucat, pe Camp Nou, în tricoul Barcelonei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, reacții memorabile în noaptea de Revelion

Nu pot decât să mulțumesc pentru tot ce am avut de trăit în acest 2021. Cu atât mai mult cu atât mai mult cu cât au fost mulți oameni care au avut de suferit din cauza virusului care parcă nu se mai termină niciodată. Sper că 2022 vă aduce multă sănătate, ceea ce vă doresc tuturor în noul an. Vă îmbrățișez pe toți!„, a postat Lionel Messi.

View this post on Instagram


A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Cristiano Ronaldo a făcut-o să plângă pe mama lui după mesajul postat pe Instagram în ziua în care Maria Dolores Aveiro a împlinit 67 de ani. Starul portughez a avut și o urare pentru fanii lui Manchester United.

Reclamă

2021 a fost departe de a fi un an ușor, în ciuda celor 47 de goluri marcate în toate competițiile. Au fost două cluburi și cinci antrenori diferiți. O etapă finală a EURO, jucat cu echipa mea națională și o calificare la Cupa Mondială, rămasă în așteptare pentru 2022.

Cristiano Ronaldo, retrospectiva anului 2021

La Juventus am fost mândru că am câștigat Cupa și Supercupa Italiei și că am fost cel mai bun marcator din Serie A. Pentru Portugalia am devenit cel mai bun marcator la EURO, ceea ce a fost un punct culminant în 2021. Desigur, întoarcerea pe Old Trafford va fi întotdeauna un moment iconic din cariera mea.

Niciunul dintre noi nu este fericit de ceea ce realizăm la Manchester United. Știm că trebuie să muncim mai mult. Să facem din acest Revelion un punct de cotitură al sezonului. Să avem o mentalitate mai puternică în 2022, să ajungem la stele și să punem acest club exact unde îi este locul. Alăturați-vă nouă, contăm pe voi toți. Un an nou fericit și să ne revedem curând„, a transmis Cristiano Ronaldo pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Liber de azi să semeneze cu orice club, Kylian Mbappe s-a rezumat să le facă o scurtă urare urmăritorilor săi. A fost urmat de Harry Kane.

Drumul pentru 2022… La mulți ani tuturor! Doresc să fiți sănătoși, fericiți și să aveți succes„, a reacționat Kylian Mbappe.

Pentru mine, 2021 mi-a adus multe amintiri extraordinare din fotbal și viața de familie. E ceva ce nu am crezut niciodată că mi se cuvine. La mulți ani, tuturor! Să aveți succes în 2022!„, a scris și starul lui Tottenham, Harry Kane.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și