Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, declaraţii printre lacrimi după ce a scris o nouă pagină de istorie. „Visam de mult timp la asta, e un moment unic!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2021, 9:52

Lionel Messi, declaraţii printre lacrimi după ce a scris o nouă pagină de istorie. „Visam de mult timp la asta, e un moment unic!

Lionel Messi, alături de trofeul Copei America

Profimediaimages

După 825 de zile în care argentinienii nu şi-au putut susţine favorţii, Messi s-a întors la Buenos Aires, pe Monumental, cu trofeul Copei America. A învins-o de unul singur pe Bolivia şi a ajuns la 79 de goluri pentru Argentina. Pele a rămas cu 77 de reuşite pentru Brazilia, în timp ce Neymar are 69!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi a izbucnit în lacrimi în timpul interviului

Plecat de la Barcelona la PSG, Messi a avut o seară de neuitat în tricoul naţionalei. A fost încurajat frenetic pe toată durata partidei, iar la final a izbucnit în lacrimi. Cu greu şi-a găsit cuvintele în faţa jurnaliştilor.

Am visat la asta cu foarte mult timp în urmă şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit această şansă. Este un moment unic datorită modului în care s-a întâmplat, a locului în care s-a întâmplat după atâta aşteptare. Nu exista o modalitate mai bună!

Să fiu aici şi să pot sărbători această performanţă… este incredibil. Mama mea şi fraţii mei sunt aici. Au suferit şi ei mult. Acum sunt foarte fericit„, a declarat Lionel Messi.

Reclamă

Atacantul a plecat de la flash-interviu după ce a început să plângă şi nu a mai putut să continue.

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria Americii de Sud

Lionel Messi a deschis scorul în minutul 14, cu o super-execuţie. A reuşit „dubla” în minutul 64 şi a dat lovitura de graţie chiar înainte de fluierul final (88). A ajuns astfel la 79 de goluri în tricoul naţionalei Argentinei. Pele a rămas cu 77 înscrise pentru rivala Brazilia.

Messi l-a egalat astfel pe Godfrey Chitalu, dar are nevoie de o minune să îl prindă din urmă pe Cristiano Ronaldo în topul celor mai bun marcatori pentru echipele naţionale. Portughezul a înscris de 111 ori!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și