Închide meniul
VIDEO

Lionel Messi, două goluri în Argentina – Bolivia 4-1. Meciul cu care a intrat în istoria echipei naţionale. „Nivel de elită!”

Publicat: 29 iunie 2021, 9:26

Lionel Messi, două goluri în Argentina – Bolivia 4-1. Meciul cu care a intrat în istoria echipei naţionale. „Nivel de elită!

Profimedia

Lionel Messi, meci istoric la Copa America: Argentina-Bolivia 4-1

  • Argentina – Bolivia 4-1
  • Lionel Messi, meci istoric

Reprezentativa Argentinei a învins, luni, cu scorul de 4-1, selecţionata Boliviei, la Copa America, în ultima etapă a grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, două goluri în Argentina – Bolivia 4-1

Messi a marcat de două ori, în minutele 33 (din penalty) şi 42. A doua reuşită a venit în urma unei execuţii spectaculoase, un lob peste portar, din pasa viitorului său coleg de la Barcelona, Kun Aguero.

„Nivel de elită! Cuplul Aguero-Messi ne-a lăsat amintire un gol fantastic”, au scris organizatorii competiţiei pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Pentru Argentina au mai punctat Gomez ‘6 şi Martinez ’65. Golul bolivienilor a fost reuşit de Saavedra ’60.

Reclamă

Lionel Messi, cele mai multe meciuri în istoria Argentinei

În meciul de aseară, Lionel Messi a intrat în istorie. El l-a depăşit pe Javier Mascherano şi a devenit fotbalistul cu cele mai multe prezenţe în echipa naţională a Argentinei: 148!

Într-un alt meci de la Copa America, Uruguay a trecut de Paraguay, scor 1-0, prin golul marcat de Cavani, în minutul 21, din penalti. În sferturi, Argentina va evolua cu Ecuador, iar Uruguay va întâlni Columbia.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 VIDEOGhinion teribil pentru Eliza Samara! A abandonat după două seturi cu Hina Hayata, din cauza unor probleme la spate 8:53 Primul star de la Barcelona care i-a luat apărarea lui Istvan Kovacs, după ce românul a fost desfiinţat de Xavi 8:39 Kylian Mbappe a vorbit despre viitorul său după Barcelona – PSG 1-4: „Nu-mi voi schimba decizia! Visez să câştiga Liga!” 8:26 Prima reacţie pro Istvan Kovacs, după ce Xavi l-a „mitraliat” pe arbitrul român la finalul duelului Barca – PSG 1-4! 0:46 Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf 0:08 VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal 16
apr.
23:55
PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs
16
apr.
23:50
VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League
16
apr.
23:35
Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi
16
apr.
23:15
Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami
Fotbal extern • 7 apr., 9:51
Lionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami, după aproape o lună! A marcat un gol superb şi şi-a „salvat” echipa
Lionel Messi și-a numit succesorii
Fotbal extern • 30 mart., 20:16
Lionel Messi și-a numit succesorii! Cei 4 jucători pe care îi vede câștigători ai Balonului de Aur. Bellingham nu e printre ei
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern