Închide meniul

Lionel Messi, "implicat" în alegerile prezidenţiale de la Barcelona. Cum şi-a ameninţat Laporta rivalii + Reacţia lui Guardiola după arestarea lui Bartomeu

Antena Sport Publicat: 3 martie 2021, 11:10

Lionel Messi, "implicat" în alegerile prezidenţiale de la Barcelona. Cum şi-a ameninţat Laporta rivalii + Reacţia lui Guardiola după arestarea lui Bartomeu

profimediaimages

Lionel Messi, motiv de dispută pentru candidaţii la preşedinţia Barcelonei

  • Barcelona alege noul preşedinte pe 7 martie
  • Fostul conducător, implicat într-un scandal uriaş

Juan Laporta a participat la o dezbatare cu ceilalţi doi candidaţi pentru funcţia de preşedinte al Barcelonei, Victor Font şi Toni Freixa. Fost conducător al clubului, în perioada 2003-2010, Laporta a pretins că Lionel Messi îşi va prelungi contractul doar sub mandatul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, implicat de Juan Laporta în alegerile prezidenţiale de la Barcelona

Messi îşi termină contractul de 555 de milioane de euro la finalul sezonului şi poate semna cu orice echipă doreşte.

"Am o relaţie grozavă cu Leo, care va ţine cont de orice propunere îi voi face. Dacă nu câştig, sunt sigur că Leo nu va rămâne la Barcelona. Messi va analiza oferta pe care i-o vom face.

Reclamă

Sunt sigur că dacă alt candidat câştigă, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Nu a fost fericit în timpul în care Freixa a fost în conducere. Messi nu este ghidat doar de bani, vrea o echipă competitivă, care să câştige", a spus Laporta, citat de fourfourtwo.

Pep Guardiola, mesaj de susţinere pentru Bartomeu

Şi Pep Guardiola stă cu ochii pe alegerile de pe Camp Nou. Antrenorul lui Manchester City a vorbit şi despre arestarea fostului preşedinte Bartomeu, în scandalul "Barcagate".

Reclamă

"Este o situaţie incomodă, speră să se termine cu bine. El este nevinovat până un judecător nu va demonstra contrariul. Mă preocupă doar că peste o săptămână o să avem un nou preşedinte.

Vreau să-i felicit pe cei trei candidaţi pentru campania făcută într-o perioadă dificilă, pentru curajul de a conduce în următorii ani. Sper că vor vota cât mai mulţi oameni şi vor alege preşedintele bun care să conducă acest club incredibil", a spus Guardiola, potrivit Marca.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea