Închide meniul

Lionel Messi nu l-a inclus pe Ronaldo în topul celor mai buni jucători din 2020! Reacția virală a portughezului la victoria lui Lewandowski

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 18 decembrie 2020, 5:27

Lionel Messi nu l-a inclus pe Ronaldo în topul celor mai buni jucători din 2020! Reacția virală a portughezului la victoria lui Lewandowski

profimediaimages

Lionel Messi a surprins prin faptul că nu l-a inclus pe Cristiano Ronaldo în topul său al celor mai buni jucători

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform obiceiului, odată ce câștigătorul premiului a fost desemnat, FIFA face public clasamentul precum și modul în care au votat căpitanii echipelor naționale și antrenorii care au participat în proces. 

Lionel Messi a fost extrem de tactic în alegerea sa, votându-l pe prietenul Neymar pe poziția unu, Kylian Mbappe pe doi, în timp ce eventualul câștigător Robert Lewandowski a primit doar locul trei din partea argentinianului.

Multora li s-a părut surprinzătoare lipsa lui Ronaldo ținând cont că Messi îl include de obicei pe jucătorul lui Juventus. Pe de altă parte, și Cristiano l-a ignorat pe Messi în timpul votului de anul trecut.

Robert Lewandowski a fost ceva mai informal în alegerile sale. Pe locul unu, el și-a votat fostul coleg, pe Thiago Alcantara. Neymar a luat locul doi, în timp ce belgianul Kevin de Bruyne a venit pe trei în clasamentul polonezului.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, reacția care a devenit virală

Cristiano Ronaldo, pe de altă parte, a fost singurul dintre cei trei finaliști care și-a votat ambii contracandidați. Lewandowski a fost pe primul loc, Messi pe doi, în timp ce Mbappe a venit pe trei în clasamentul portughezului.

Cum toți cei trei jucători au avut imaginea proiectată pe ecran în timpul decernării premiului, întreaga lume a putut vedea reacția nemulțumită a lui Ronaldo la anunțarea câștigătorului.

Reclamă 4 / 0/3

Filmarea îl arată pe jucătorul lui Juventus uitându-se dezinteresat dincolo de cameră, arătând ori extrem de plictisit, ori extrem de nemulțumit cu faptul că nu a câștigat. Pe de altă parte, este posibil ca imaginea să fi fost blocată, iar tehnologia să o fi trădat pe FIFA în cel mai important moment.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Robert Lewandowski a câștigat premiul FIFA pentru cel mai bun jucător
  • Reacția virală a lui Cristiano Ronaldo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și