Închide meniul

Lionel Messi, o nouă ofertă din partea Barcelonei. Cum speră Joan Laporta să îl convingă pe starul argentinian

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 aprilie 2021, 14:50

Lionel Messi, o nouă ofertă din partea Barcelonei. Cum speră Joan Laporta să îl convingă pe starul argentinian

profimediaimages

Lionel Messi, final de telenovelă

Barcelona i-a oferit lui Messi un salariu mai mic decât cel actual, dar i-a promis că acesta va creşte când situaţia financiară a clubului va fi mai bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, o nouă ofertă din partea Barcelonei

Informaţiile au fost oferite de jurnalistul Jordi Baste în emisiunea "El Món a RAC1". Acesta este citat de El Mundo Deportivo.

Şi jurnalistul italian Tancredi Palmeri a scris pe Twitter despre oferta lui Joan Laporta, care este dispus să îi achite salariul lui Messi şi după retragere, în calitate de ambasador al clubului.

Erling Haaland, inclus în planul lui Laporta de a-l convinge pe Messi

Pentru a-l convinge pe Lionel Messi, Barcelona încearcă să realizeze şi transferuri importante. Dacă Aguero ar putea semna liber de contract, catalanii speră să dea lovitura cu aducerea lui Erling Haaland.

Reclamă

Barcelona a sperat să-l aducă şi pe prietenul lui Messi, Neymar. Brazilianul s-a decis însă asupra viitorului său. Chiar dacă Messi a făcut presiuni pentru a-l convinge să revină la Barcelona, acesta s-a înţeles cu Nasser Al-Khelaifi pentru a continua la PSG şi va primi un bonus uriaş dacă o va ajuta pe PSG să câştige UEFA Champions League.

Lionel Messi, contract fabulos cu Barcelona

În 2017, Lionel Messi a semnat un contract fabulos cu Barcelona. Presa din Spania a aflat că gruparea de pe Camp Nou s-a angajat la cheltuieli totale de peste 555 de milioane de euro! Înţelegerea cu starul argentinian, care expiră în 2021, i-a uluit şi pe americani. ESPN a scris că este cel mai mare contract din istoria sportului.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și