Închide meniul

Lionel Messi, reacţie nervoasă la adresa lui Leandro Paredes, chiar în timpul unui meci: „Voia să mă omoare”! De la ce a pornit totul

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2022, 15:40

Lionel Messi, reacţie nervoasă la adresa lui Leandro Paredes, chiar în timpul unui meci: „Voia să mă omoare! De la ce a pornit totul

Lionel Messi, reacţie nervoasă la adresa lui Leandro Paredes

Lionel Messi, în timpul unei partide pentru naţionala Argentinei/ Profimedia

  • Lionel Messi, reacţie nervoasă la adresa lui Leandro Paredes
  • Cei doi fac echipă în prezent atât la naţionala Argentinei, cât şi la PSG

Lionel Messi a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Leandro Paredes, în timpul partidei din februarie 2021, când PSG o învingea pe Barcelona. La momentul respectiv, Messi evolua pentru Barcelona şi a avut o reacţie vehementă la adresa colegului de la naţionala Argentinei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi şi Leandro Paredes fac echipă atât la club, cât şi la naţională. În timpul partidei dintre Barcelona şi PSG, cei doi s-au luat la ceartă pe teren, motivul fiind reacţia nervoasă a lui Paredes la adresa colegilor săi.

Lionel Messi, reacţie nervoasă la adresa lui Leandro Paredes

Lionel Messi şi Leandro Paredes s-au duelat în Barcelona – PSG, din februarie anul trecut. Într-un interviu acordat recent, Paredes a povestit că în timpul partidei respective, Messi a avut o reacţie nervoasă după ce l-a auzit pe mijlocaşul lui PSG făcând un comentariu la adresa colegilor săi.

Reclamă

„S-a supărat pentru că am făcut un comentariu către colegii mei. M-a auzit și s-a înfierbântat. Era nervos. A început să mă înjure rău. Îmi venea să mor. Voiam să plec acasă”, a declarat Paredes, citat de Marca.

Totodată, fotbalistul lui PSG a dezvăluit şi cum a fost revederea dintre el şi Leo Messi, după acel episod.

Reclamă

„Ulterior, l-am văzut la echipa națională și era ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Am văzut cum e el ca om. Relația a continuat normal. Acum, când apare acest subiect în discuție, vorbim și râdem. Dar atunci era înfierbântat. Voia să mă omoare”, a mai adăugat Leandro Paredes, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Lionel Messi, cu gândul la Hollywood! Starul argentinian își face debutul în cinematografie

Lionel Messi este cu gândul la Hollywood, după ce a cucerit lumea fotbalului. Super-jucătorul cu 6 Baloane de Aur va debuta în cinematografie, într-un serial cunoscut din America de Sud, „Los Protectores”. Starul argentinian a filmat deja scenele respective din sezonul al doilea al serialului.

Atacantul lui PSG a jucat rol „cameo” (o singură apariție) într-un episod din al doilea sezon al serialului „Los Protectores”, care va putea fi vizionat în 2023. Celebrul serial din Argentina prezintă povestea a 3 impresari din lumea fotbalului, care își unesc forțele pentru a-și salva afacerea.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit Marca, scena respectivă cu Lionel Messi a fost deja filmată în Paris, orașul în care starul argentinian locuiește în prezent.

Reacţia lui Lionel Messi după ce a marcat cinci goluri într-un singur meci

Deţinătorul Balonului de Aur a înscris cinci goluri în meciul amical Argentina – Estonia, scor 5-0. Messi a fost în zi de graţie şi a marcat din toate poziţiile.

Atacantul de 34 de ani a devenit al treilea jucător care reuşeşte o astfel de performanţă la naţionala „pumelor”. Imediat după finalul partidei de pe El Sadar, starul lui PSG le-a transmis un mesaj fanilor.

„Nici nu puteam închide sezonul mai bine. Am câștigat Finalissima și astăzi am adăugat mai multe minute de pregătire pentru Cupa Mondială. Le mulţumesc încă o dată tuturor celor care au fost pe teren și celor care ne urmăresc de la distanță. Ne vom odihni câteva zile și ne vom întoarce foarte curând! Îmbrăţişări tuturor!!„, a scris Lionel Messi pe contul său de Instagram.

Postarea a adunat, în primele 9 ore, aproape 6 milioane de aprecieri. Fostul său coechipier de la PSG, Angel Di Maria, a avut un comentariu care a devenit viral. „Mamita”, a scris mijlocaşul argentinian care a folosit şi cinci emoji care înfăţişau mingea de fotbal.

Lionel a ajuns la 86 de goluri înscrise la echipa naţională şi l-a depăşit pe Ferenc Puskas. A urcat pe locul 4 în topul marcatorilor pentru reprezentativele lor. Cristiano Ronaldo este lider, cu 117 reuşite, şi este urmat pe podium de Ali Daei (109) şi Mokhtar Dahari (89).

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul