Închide meniul
Foto

Lionel Messi, un romantic incurabil. Cum și-a surprins soția, lângă Turnul Eiffel. Imagini spectaculoase postate de Antonela Roccuzzo

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2021, 23:02

Lionel Messi, un romantic incurabil. Cum și-a surprins soția, lângă Turnul Eiffel. Imagini spectaculoase postate de Antonela Roccuzzo

Lionel Messi, cină romantică alături de Antonela Roccuzzo

Instagram Antonela Roccuzzo

Messi este un romantic incurabil. Cel puțin asta a lăsat de înțeles soția lui, Antonela Roccuzzo. Soția atacantului de 34 de ani a postat imagini cu o cină organizată de fostul căpitan de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, imagini spectaculoase alături de soția lui

Antonela a făcut publice două poze, dar și o filmare de senzație. Momentele emoționante au avut loc chiar lângă Turnul Eiffel. „Te iubesc atât de mult, dragostea mea!„, a fost mesajul pe care i l-a adresat lui Lionel Messi.

View this post on Instagram


A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Postarea Antonelei Roccuzzo a devenit imediat virală. A adunat aproape 1 milion și jumătate de aprecieri în numai o oră!

Reclamă

Messi nu va putea rămane prea mult timp în Paris. Urmează să se alăture lotului naționalei Argentinei înaintea unei „duble” uriașe din preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2022. „Pumele” dau piept cu Uruguay și Brazilia. Conducătorii lui PSG l-au lăsat pe Messi să accepte convocarea, dar sunt nemulțumiți că acesta va fi din nou pe drumuri.

Nu suntem de acord să lăsăm un jucător la națională din moment ce nu este în cea mai bună condiție fizică. Se afla în proces de recuperare. Nu este logic să fie chemat. Astfel de situații trebuie să fie analizate de FIFA„, a răbufnit Leonardo, citat de marca.com.

Lionel Messi, șocat de ceea ce a găsit la Paris

Lionel Messi a semnat cu PSG, liber de contract, după 21 de ani petrecuți la Barcelona. Această schimbare nu a fost ușoară pentru familia starului argentinian.

Reclamă 4 / 0/3

Messi a dezvăluit că a fost șocat în mod special de traficul din Paris. El și familia lui au locuit la început într-un hotel din centrul orașului, lucru care nu i-a încântat pe copiii fotbalistului.

„Primele zile au fost chiar dificile pentru că plecarea noastră a fost rapidă şi bruscă. Am petrecut o lună şi jumătate la hotel şi nu este simplu pentru copii, care începuseră deja şcoala în Spania.

În plus, noi locuiam în centru, iar circulaţia este infernală în Paris. Ne trebuia o oră pentru şcoală şi altă oră pentru a ajunge la antrenament. Copiii nu mai suportau hotelul. A fost dificil„, a spus Lionel Messi.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și