Închide meniul

LIVE BLOG | Ianis Hagi s-a calificat în grupele Europa League! Nicolae Stanciu și Răzvan Lucescu merg în Conference League. Toate rezultatele serii sunt AICI

Alexandru Ivan Publicat: 26 august 2021, 18:07 / Actualizat: 27 august 2021, 0:17

LIVE BLOG | Ianis Hagi s-a calificat în grupele Europa League! Nicolae Stanciu și Răzvan Lucescu merg în Conference League. Toate rezultatele serii sunt AICI

Ianis Hagi s-a accidentat la finalul lunii ianuarie

Profimedia

  • Românii își joacă cărțile în Europa
  • Toate duelurile tari ale serii sunt aici

Update 00.00: Roma și Tottenham au obținut și ele calificarea în grupele Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.57: Rijeka – PAOK 1-2! Răzvan Lucescu i-a calificat pe greci în grupele Conference League

Reclamă

Update 23.55: Legia – Slavia 2-1! Echipa lui Nicolae Stanciu a fost eliminată din play-off-ul Europa League și va merge în grupele Conference League.

Reclamă

Update 23.00: Galatasaray – Randers 2-1. Echipa lui Moruțan și Cicâldău s-a calificat în grupele Europa League, iar Gigi Becali va încasa 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Update 20.00: Rangers – Alashkert 0-0. Meciul s-a terminat nedecis, dar scoțienii merg în grupele Europa League grație victoriei cu 1-0 din meciul tur. Ianis Hagi a jucat până în minutul 64.

Update 18.39: Alashkert a rămas în 10 oameni în meciul cu Rangers. James a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene

Update 18.00: A început meciul dintre Rangers și Alashkert. Ianis Hagi este titular

Toate meciurile serii din play-off-ul Europa League

  • Alashkert – Rangers 0-0
  • HJK – Fenerbahce 2-5
  • Zorya – Rapid Viena 2-3
  • Galatasaray – Randers 2-1
  • Alkmaar – Celtic 2-1
  • CFR Cluj – Steaua Roșie Belgrad 1-2
  • Slovan Bratislava – Olympiacos 2-2
  • Antwerp – Omonia Nicosia 2-0
  • Legia – Slavia Praga 2-1
  • Sturn Graz – Mura 2-0

Cele mai tari dueluri din play-off-ul Conference League

În play-off-ul Conference League, Răzvan Lucescu și PAOK joacă cu croații de la Rijeka. A fost 1-1 în Grecia, astfel că totul se va decide în această seară.

Tot astăzi joacă și AS Roma, echipa antrenată de Jose Mourinho. Italienii primesc vizita lui Trabzonspor după 2-1 în Turcia. Astăzi se vede și Tottenham – Pacos Ferreira, iar englezii sunt obligați să răstoarne acel 0-1 din tur.

Reclamă

Ianis Hagi, titular în Rangers – Alashkert

Steven Gerrard l-a titularizat și de această dată pe Ianis Hagi. Românul a fost schimbat în prelungiri în meciul tur, când scoțienii s-au impus cu 1-0.

În acest sezon, „Prințul” are două goluri și un assist în cinci meciuri disputate pentru Rangers. Ianis a fost și accidentat și nu a putu să-și ajute echipa prea mult în „dubla” cu Malmo din Champions League. Rangers a pierdut cu 2-4 la general și „a căzut” în Europa League.

Nicolae Stanciu, duel tare în Legia – Slavia Praga

Slavia Praga a fost scoasă din Champions League de Ferencvaros și joacă acum cu Legia pentru grupele Europa League. Nicolae Stanciu a jucat 82 de minute în partida tur, când cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2.

În acest sezon, Nicolae Stanciu nu a înscris vreun gol, dar și-a trecut în cont o pasă decisivă. Românul este în continuare unul dintre oamenii de bază de la Slavia Praga.

Galatasaray – Randers, meci cu miză pentru Gigi Becali

Tot astăzi joacă și Galatasaray, echipa românilor Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Cei doi nu au drept de joc pentru că au jucat deja în Europa pentru Craiova și, respectiv, FCSB.

Cu toate acestea, miza este mare pentru Gigi Becali. Patronul lui FCSB va mai încasa încă 500.000 de euro dacă Galata ajunge în grupele Europa League. Pentru asta, turcii trebuie să treacă de danezii de la Randers. În tur a fost 1-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”