Închide meniul

LIVE BLOG | PSG – Lorient 5-1. Show la Paris! Messi, Neymar și Mbappe au marcat în premieră în acelaşi meci. Juventus – Inter 0-1. Hakan Calhanoglu, decisiv în derby-ul de la Torino! Barcelona – Sevilla 1-0. Pedri a adus victoria catalanilor, cu un gol de vis. Toate rezultatele

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2022, 0:03 / Actualizat: 4 aprilie 2022, 1:36

LIVE BLOG | PSG – Lorient 5-1. Show la Paris! Messi, Neymar și Mbappe au marcat în premieră în acelaşi meci. Juventus – Inter 0-1. Hakan Calhanoglu, decisiv în derby-ul de la Torino! Barcelona – Sevilla 1-0. Pedri a adus victoria catalanilor, cu un gol de vis. Toate rezultatele

Barcelona – Sevilla 1-0. Pedri a adus victoria catalanilor, cu un gol de vis. Toate rezultatele de azi

Profimedia

Update 23.50. S-au încheiat meciurile din ligile de top din Europa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciurile zilei în Anglia

West Ham – Everton 2-1
Tottenham – Newcastle 5-1

Meciurile zilei în Franța

Metz – Monaco 1-2
St. Etienne – Marseille 2-4
PSG – Lorient 5-1

Meciurile zilei în Italia

Atalanta – Napoli 1-3
Sampdoria – AS Roma 0-1
Juventus – Inter 0-1

Meciurile zilei în Spania

Athletic Bilbao – Elche 2-1
Valencia – Cadiz 0-0
Barcelona – Sevilla 1-0

Reclamă

Update: FINAL. Barcelona – Sevilla 1-0. Catalanii câştigă duelul „de foc” de pe Camp Nou. Pedri a marcat unicul gol al meciului în minutul 72, după o acţiune personală de mare clasă.

Update: FINAL. Juventus – Inter 0-1. Hakan Calhanoglu, decisiv la Torino! Inter obţine victoria pe terenul „bianconerilor” graţie golului marcat de starul turc din penalty, în minutul 45+4.

Update: FINAL. PSG – Lorient 5-1. Formația pariziană a făcut instrucție în meciul de pe Parc des Princes. Neymar, Kylian Mbappe și Lionel Messi au marcat în premieră în aceeași partidă. Mbappe a fost omul meciului, cu două goluri și trei assist-uri. Neymar și-a trecut și el în cont „dubla”, iar Messi a pus şi el umărul cu un gol marcat în repriza a doua.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Barcelona – Sevilla 1-0! Catalanii au deschis scorul în minutul 72, prin Pedri. Puştiul-minune al Barcei a fentat elegant doi adversari şi a finalizat cu un șut puternic, la colțul lung, de la marginea careului.

Update: PSG – Lorient 5-1. Neymar îşi trece şi el în cont „dubla”, din pasa aceluiași Kylian Mbappe. Atacantul francez a reușit două goluri și trei pase decisive în meciul din această seară.

Update: PSG – Lorient 4-1. Lionel Messi marchează în minutul 73, iar seara este completă pentru parizieni! Au înscris toate cele 3 staruri din ofensiva PSG-ului.

Update: PSG – Lorient 3-1. Kylian Mbappe face „dubla”, în minutul 67.

Update: PSG – Lorient 2-1. Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 56, prin Moffi.

Update: GOOOL Inter! Hakan Calhanoglu a deschis scorul din penalty, la a doua încercare. Starul lui Inter a fost nevoit să repete execuţia, dar a rămas calm și a transformat și a doua oară.

Update: PSG face 2-0 în meciul cu Lorient. Kyilian Mbappe iese la rampă și înscrie pentru formația pariziană.

Reclamă

Update: PSG a a deschis scorul în minutul 12 al partidei cu Lorient prin Neymar.

Update: A început derby-ul Italiei dintre Juventus şi Inter Milano. Moment impresionant înaintea meciului. Hit-ul „Imagine” al lui John Lennon, interpretat pe stadion de artistele Kateryna Pavlenko și Gaia.

Update 20:20. FINAL. Tottenham – Newcastle 5-1. Echipa lui Antonio Conte a făcut spectacol în meciul cu Newcastle, deşi a fost condusă cu 1-0. Schar a deschis scorul la Londra, apoi a venit o „avalanșă” de goluri din partea lui Spurs. Davies, Doherty, Son, Emerson Royal şi Bergwijn au marcat pentru Tottenham.

Update 17:55. FINAL. Atalanta – Napoli 1-3. Trupa lui Spalletti a egalat AC Milan în vârful clasamentului din Serie A, cu 66 de puncte.

Update 17:53. FINAL. West Ham – Everton 2-1. Victorie pentru echipa londoneză!

Update 17:41. Atalanta – Napoli 1-3. Elmas înscrie în minutul 81, iar oaspeţii se îndreaptă către o victorie importantă.

Update 18.18. Atalanta reduce din diferență în meciul cu Napoli. De Roon a reluat cu capul în vinclu, iar trupa din Bergamo revine în meci. Scorul este 1-2, în minutul 58.

Update 17.16. West Ham – Everton 2-1. „Ciocănarii” preiau din nou conducerea pe tabelă. Bowen a finalizat din interiorul careului, după ce portarul lui Everton a respins șutul lui Antonio.

Update 17.13. West Ham – Everton 1-1. Oaspeţii au restabilit egalitatea în minutul 54, prin Holgate.

Update 16.38. Napoli – Atalanta 2-0! Politano înscrie cu o execuţie superbă, din voleu, după o centrare ideală expediată de acelaşi Insigne.

Update 16.33. West Ham a deblocat tabela în meciul cu Everton. Cresswell a marcat un gol fabulos, din lovitură liberă.

Update: Napoli a deschis scorul cu Atalanta. Insigne a marcat din penalty.

E zi plină de fotbal în campionatele tari ale Europei. Cele mai tari evenimente pot fi urmărite în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

Fotbalul e la locul lui. AS.ro vă prezintă cele mai tari evenimente ale zilei de duminică în fotbalul european.

Cele mai tari meciuri, LIVE SCORE pe www.as.ro

Meciurile zilei în Anglia

Everton are nevoie disperată de trei puncte cu West Ham ca să evite o retrogradare istorică, în timp ce londonezii încă visează la UEFA Champions League. Tottenham, antrenată de Conte, are meci cu miliardarii de la Newcastle.

West Ham – Everton (16:00)
Tottenham – Newcastle (18:30)

Meciurile zilei în Franța

Messi și Neymar au o nouă ocazie să-i îndulcească pe fanii lui PSG, care încă n-au trecut peste eliminarea din optimile UEFA Champions League în fața lui Real Madrid. Parizienii joacă acasă cu Lorient.

Metz – Monaco (16:00)
St. Etienne – Marseille (16:00)
PSG – Lorient (21:45)

Meciurile zilei în Italia

Toți ochii vor fi pe derby-ul Juventus – Inter. Cu o victorie, „Bătrâna Doamnă” poate intra cu șanse reale în lupta la titlu.

Atalanta – Napoli (16:00)
Sampdoria – AS Roma (19:00)
Juventus – Inter (21:45)

Meciurile zilei în Spania

Barcelona speră să continue forma bună și să bifeze al 6-lea succes consecutiv în campionat. Elevii lui Xavi au un nou derby, după ce s-au distrat în El Clasico, scor 4-0. Barcelona primește vizita Sevillei, ocupanta locului secund.

Athletic Bilbao – Elche (15:00)
Valencia – Cadiz (19:30)
Barcelona – Sevilla (22:00)

Recomandări
  • Meciuri tari în Europa
  • Toate rezultatele sunt AICI

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și