Închide meniul

Ianis Hagi, integralist în Hibernian – Rangers 0-1! PSG s-a încurcat acasă, 0-0 cu Nice. Un nou pas greşit pentru echipa lui Răzvan Lucescu: Larissa – PAOK 1-1. Toate rezultatele serii sunt AICI

Alexandru Ivan Publicat: 2 decembrie 2021, 0:02

Ianis Hagi, integralist în Hibernian – Rangers 0-1! PSG s-a încurcat acasă, 0-0 cu Nice. Un nou pas greşit pentru echipa lui Răzvan Lucescu: Larissa – PAOK 1-1. Toate rezultatele serii sunt AICI

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

  • Au fost etapă intermediară în Europa
  • Meciuri atractive în campionatele de top

UPDATE 23.59 Larissa – PAOK Salonic 1-1. Continuă criza pentru echipa lui Răzvan Lucescu. PAOK a făcut doar 1-1 în deplasare cu Larissa, în turul optimilor din Cupa Greciei. S-au strâns patru meciuri fără victorie pentru echipa lui Lucescu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.03: Genoa – AC Milan 0-2! Ibrahimovic și Messias au marcat pentru rossonneri. Cu reușita din această seară, starul suedez a ajuns la 31 de goluri înscrise după vârsta de 38 de ani în Serie A, doborând astfel recordul deținut anterior de Silvio Piola, în 1955. VIDEO AICI CU GOLUL LUI IBRA

Reclamă

Update 23.01: Aston Villa – Manchester City 0-2! Ruben Dias și Bernardo Silva au marcat pentru echipa lui Pep Guardiola.

Update 22.55: Watford – Chelsea 1-1! După ce jocul s-a reluat Mason Mount a deschis scorul pentru campioana Europei, dar „viespile” au egalat prin golul lui Dennis. Cele două echipe au intrat la egalitate la pauză.

Reclamă

Update 22.37: Fanii lui Everton au început să plece de la stadion încă din minutul 20 al derby-ului cu Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp conduce deja cu 2-0, după golurile lui Henderson și Salah.

Sursa: Profimedia

Update 22.15: Meciul Watford – Chelsea a fost reluat! Suporterul a fost stabilizat, iar meciul a fost reluat.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.50: Meciul dintre Watford și Chelsea a fost întrerupt din cauza unei probleme medicale în tribune. Un fan a suferit un infarct. Jucătorii ambelor echipe au intrat la cabine. Potrivit primelor informații. suporterul este acum într-o stare stabilă. Jucătorii celor două formații nu vor să iasă de la cabine până nu știu exact cum se simte suporterul respectiv.

Update 21.02: Inter – Spezia 2-0! Campioana Italiei a marcat de două ori, prin Lautaro Martinez și Gagliardini. Nerazzurri pun presiune pe rivala AC Milan și se apropie de liderul Napoli

Update 21.00: Parma – Brescia 0-1! Echipa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă a pierdut încă un meci în Serie B. „Cruciații” sunt mai aproape de liga a treia decât de revenirea în Serie A. Dennis Man a jucat până în minutul 60, fără să iasă în evidență.

Reclamă

Update 20.35: Bologna – Roma 1-0! Surpriză! Echipa lui Mourinho e condusă cu 1-0, după golul lui Svanberg.

Update 19.00: A început Parma – Brescia! Dennis Man e titular la gazde, în timp ce Valentin Mihăilă nu a fost inclus în lot.

Meciurile zilei în Anglia

Southampton – Leicester City 2-2
Watford – Chelsea 1-2
West Ham – Brighton 1-1
Wolves – Burnley 0-0
Aston Villa – Manchester City 1-2
Everton – Liverpool 1-4

Meciurile zilei în Franța

Angers – Monaco 1-3
Nantes – Marseille 0-1
PSG – Nice 0-0

Meciurile zilei în Italia

Bologna – AS Roma 1-0
Inter – Spezia 2-0
Genoa – AC Milan 0-3
Sassuolo – Napoli 2-2

Meciul zilei în Spania

Real Madrid – Athletic Bilbao 1-0

Meciurile zilei printre stranieri

Hibernian – Rangers 0-1
Parma – Brescia 0-1

Larissa – PAOK 1-1

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”