Închide meniul

LIVE BLOG | Preliminarii CM 2020. Surpriză la Kiev: Ucraina – Franţa 1-1. Olanda a demolat-o pe Muntenegru. Toate rezultatele sunt AICI

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 septembrie 2021, 17:04 / Actualizat: 4 septembrie 2021, 23:43

LIVE BLOG | Preliminarii CM 2020. Surpriză la Kiev: Ucraina – Franţa 1-1. Olanda a demolat-o pe Muntenegru. Toate rezultatele sunt AICI

Karim Benzema şi Kylian Mbappe ar putea juca împreună la Real Madrid

Profimedia

Rezultate finale

Finlanda – Kazahstan 1-0

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cipru – Rusia 0-2

Irlanda – Azerbaidjan 1-1

Letonia – Norvegia 0-2

Serbia – Luxemburg 4-1

Reclamă

Slovenia – Malta 1-0

Insulele Feroe – Danemarca 0-1

Gibraltar – Turcia 0-3

Reclamă 4 / 0/3

Israel – Austria 5-2

Olanda – Muntenegru 4-0

Scoţia – Moldova 1-0

Slovacia – Croaţia 0-1

Ucraina – Franţa 1-1

UPDATE: Franţa a egalat în repriza a doua după golul lui Martial.

UPDATE: Ucraina a deschis scorul contra Franţei după un golazo marcat de Shaparenko. Ucraineanul a trimis un şut imparabil, in vinclu, din afara careului

Reclamă

Preliminariile Campionatului Mondial din 2022 programează în această seară 13 partide din etapa a cincea. Sunt mai multe meciuri importante, iar în unele dintre grupe calificarea e deja pe muchie de cuţit.

Preliminarii CM 2022. Meciuri grele pentru Franţa şi Croaţia

Toate meciurile zilei la CM 2022

Finlanda – Kazahstan 1-0

Cipru – Rusia 0-2

Irlanda – Azerbaidjan 1-1

Letonia – Norvegia 0-2

Serbia – Luxemburg 4-1

Slovenia – Malta 1-0

Insulele Feroe – Danemarca 0-0 Pauză

Gibraltar – Turcia 0-0 Pauză

Israel – Austria 3-1 Pauză

Olanda – Muntenegru 1-0 Pauză

Scoţia – Moldova 1-0 Pauză

Slovacia – Croaţia 0-0 Pauză

Ucraina – Franţa 1-0 Pauză

România, meci important cu Liechtenstein

Restul meciurilor etapei a cincea din celelalte grupe se vor disputa abia mâine. Naţionala lui Mirel Rădoi are, la prima vedere, un meci uşor cu amatorii din Liechtenstein. Cu trei puncte însă în meciul de pe Arena Naţională tricolorii pot reintra în cărţile calificării pentru Campionatul Mondial din 2022 din Qatar.

„Dacă ne luăm după câteva rezultate pe care ei le-au reușit în grupă și dacă mai dăm timpul înapoi și vedem că au unele victorii în 2020, cred că ne poate aștepta un meci dificil, cu atât mai mult dacă noi vom crede că vom obține o victorie sigură. Va trebui să fim atenți.

Nu simt o presiune în plus. În momentul de față, mă interesează doar partida cu Liechtenstein. Nu mă gândesc deloc la partida cu Macedonia de Nord. Pentru multă lume pare o partidă ușoară, Liechtenstein pare o victimă sigură, dar nu vreau să vorbesc despre aceste lucruri. Liechtenstein e o echipă destul de ciudată„, a spus selecționerul Mirel Rădoi.

România – Liechtenstein este al doilea meci al toamnei pentru naționala lui Mirel Rădoi. După victoria din Islanda, care ne-a reaprins speranțele la calificare, România va juca pe teren propriu cu Liechstenstein. Rădoi s-a referit şi la dinamovistul Deian Sorescu.

„Aici, apar şi unele motive din punct de vedere tactic. La Dinamo, Deian rămâne sus, e normal, se apără în 4-4-2. E normal în momentul în care recuperează mingea să poată să plece imediat pe spaţii, pentru că are viteză foarte bună. Şi la echipa naţională a avut momente în care a rămas sus, deoarece îşi aduce aminte mult mai bine automatismele de la echipa de club, decât de la echipa naţională.

Dar a avut noroc că în prima repriză a stat lângă mine. Am stat cu gura pe el. A făcut-o de câte ori a putut. Şi ritmul de joc i-a pus probleme, dar eu cred că de la partidă la partidă va înţelege. Eu cred că aveam nevoie de un mijlocaş stânga, cu viteză, ca să atace spaţiile”, a spus Mirel Rădoi într-o conferință de presă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și