Închide meniul

Tottenham – Arsenal 3-0. Echipa lui Conte și-a umilit rivala și încă speră la Champions League! Real Madrid – Levante 6-0. “Galacticii”, demonstrație de forță pe Bernabeu

Alexandru Ivan Publicat: 13 mai 2022, 0:15

Tottenham – Arsenal 3-0. Echipa lui Conte și-a umilit rivala și încă speră la Champions League! Real Madrid – Levante 6-0. “Galacticii”, demonstrație de forță pe Bernabeu

Tottenham și Arsenal sunt rivale de tradiție

Jucătorii lui Tottenham, în timpul derby-ului cu Arsenal, din etapa a 36-a din Premier League 2021/2022 / Profimedia

  • Meciuri tari în Premier League și La Liga
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Tottenham – Arsenal 3-0 și Real Madrid – Levante 6-0 au fost cele mai tari meciuri ale serii în fotbalul european. Cele două rivale din Nordul Londrei s-au duelat pentru locul de UEFA Champions League, în timp ce “galacticii” lui Carlo Ancelotti au continuat „antrenamentele” pentru finala Ligii, cu Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 00.18: Real Madrid – Levante s-a încheiat 6-0. Echipa lui Carlo Ancelotti a făcut spectacol.

Update 00.10: Real Madrid – Levante 6-0! Vinicius e de neoprit! Brazilianul a reușit hat-trick-ul!

Reclamă

Update 23.55: Real Madrid – Levante 5-0! Vinicius Jr. marchează din fața porții, după o acțiune superbă reușită de Karim Benzema. Starul francez a „dansat” în jurul mingii și l-a păcălit pe portarul lui Levante. Benzema i-a pasat apoi lui Vinicius, care a îndeplinit o simplă formalitate.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Reclamă

Update 23.40: Final de meci! Tottenham – Arsenal 3-0! Echipa lui Conte rămâne pe locul al cincilea, dar s-a apropiat la un singur punct de Arsenal, iar lupta pentru Champions League se va duce până în ultima etapă.

Update 23.15: Real Madrid – Levante 4-0! Rodrygo și Vinicius au mai marcat pentru echipa lui Ancelotti, până în pauză.

Reclamă 4 / 0/3

Update 22.52: Real Madrid – Levante 2-0! A marcat nimeni altul decât Karim Benzema, care l-a egalat pe marele Raul în topul marcatorilor din istoria lui Real Madrid. Ambii au 323 reușite.

Update 22.50: Tottenham – Arsenal 3-0! Heung Min Son a marcat și el, chiar în debutul reprizei secunde.

Update 22.45: Real Madrid – Levante 1-0. Ferland Mendy a marcat cu un șut la colțul scurt din interiorul careului.

Update 22.30: Jucătorii lui Levante au făcut o gardă de onoare pentru campionii de la Real Madrid.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Real Madrid C.F. (@realmadrid)

Update 22.24: Tottenham – Arsenal 2-0! Harry Kane a făcut „dubla”.

Update 22.10: Tottenham – Arsenal 1-0! Harry Kane a deschis scorul din penalty.

Reclamă

Update 21:45: A început derby-ul dintre Tottenham și Arsenal.

Tottenham și Arsenal sunt despărțite de patru puncte înaintea meciului direct, cu trei etape rămase de disputat. Echipa lui Conte are nevoie de un succes ca să continue lupta pentru Champions League, în timp ce „tunarii” își pot asigura locul 4 în cazul unui succes. O remiză ar păstra suspansul pentru etapele următoare.

Tottenham – Arsenal, duel pentru UEFA Champions League

Antrenorul lui Spurs, Antonio Conte, știe ce importanță are derby-ul londonez pentru fanii lui Tottenham. Italianul se așteaptă la un succes din partea elevilor săi.

„Vorbim despre un joc important. Important pentru multe situații diferite. Mai întâi jucăm acest joc cu un obiectiv important. Pentru un loc în Liga Campionilor. Acesta este primul, să încerci să câștigi acest joc. Știu, de asemenea, importanța pentru fanii noștri a acestui derby, derby-ul din nordul Londrei.

Trebuie să încercăm să luăm trei puncte împotriva lui Arsenal. Vorbim despre o echipă bună, o echipă foarte bine organizată. Arteta face o treabă foarte bună. A avut posibilitatea să lucreze și să-și îmbunătățească echipa. În acest moment al sezonului, o victorie trebuie să ne dea un impuls mare”, a spus Conte, la conferința de presă dinaintea meciului, citat de skysports.com

Real Madrid – Levante. Galacticii se pregătesc pentru finala cu Liverpool

Real Madrid e matematic campioană în Spania și își permite să se relaxeze în restul partidelor rămase de disputat în La Liga. Drept dovadă, galacticii au pierdut derby-ul cu Atletico Madrid din etapa trecută, scor 0-1.

Levante e pe ultimul loc în Spania și are nevoie de un succes ca să spere la o salvare miraculoasă de la retrogradare. În tur, s-a terminat 3-3.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul