Închide meniul

Chindia – Viitorul 0-2. Echipa lui Gică Hagi, la cinci puncte de locurile de baraj! Primul eşec al gazdelor în play-out

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2021, 20:32 / Actualizat: 20 martie 2023, 18:20

Chindia – Viitorul 0-2. Echipa lui Gică Hagi, la cinci puncte de locurile de baraj! Primul eşec al gazdelor în play-out

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Chindia-Viitorul

Viitorul a câştigat cu 2-0 meciul jucat la Buzău, contra Chindiei Târgovişte. Ambele reuşite al venit în repriza secundă. Chiţu şi Jo Santos au provocat primul eşec pentru echipa lui Săndoi în play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul a urcat pentru moment pe locul 4 şi este aproape sigură că nu va termina pe loc de baraj. Constănţenii sunt la 5 puncte de Astra, echipa de pe locul 7.

LIVE SCORE Chindia – Viitorul 0-2

S-a terminat meciul de la Buzău.

Min 84: GOOOL Viitorul! Şutul lui Jo Santos, din interiorul careului, a fost deviat în poartă.

Min 54: GOOOL Viitorul! Chiţu a marcat cu o lovitură de cap din faţa porţii, după o acţiune superbă a ui Boboc.

Reclamă

Min 42: Ocazie Viitorul. Ganea a irosit cea mai importantă şansă a primei reprize. A tras pe lângă poartă, dintr-o poziţie bună.

Min 16: Ocazie Viitorul. Şutul lui Andrei Ciobanu, prins de portarul Chindiei.

Min 1: A început meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start

Chindia (4-4-2): Moldovan – Martac, Dinu, Celea, Kocic – Neguț, Rață, Dumitrașcu, Șerban – Popa, Neicuțescu; Rezerve: Pop, Fomba, Ioniță, Corbu, Yameogo, Florea, Atanase, Mitrea, Berisha
Antrenor: Emil Săndoi

Viitorul (4-3-3): Cojocaru – Grădinaru, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Ciobanu, Artean, Grameni – Chițu, Ganea, Jo Santos; Rezerve: Căbuz, Grosu, Pedroso, Matei, Tsoumou, Dănuleasa, Ely, Buta, Pitu
Antrenor: Cătălin Anghel

Arbitri: Radu Petrescu (la centru), Octavian Şovre şi Mircea Grigoriu (asistenţi)

Chindia – Viitorul 0-2 | Echipa lui Gică Hagi, la două puncte de locurile de baraj

Înaintea meciului cu Chindia, Viitorul este pe locul 6 în play-out. Echipa lui Gică Hagi are 26 de puncte, cu 2 mai multe decât Astra, prima echipă care ocupă un loc de baraj.

În schimb, jucătorii lui Hagi sunt aproape să evite retrogradarea directă. Poli Iaşi, penultima clasată, este la 6 puncte de Viitorul.

De cealaltă parte, Chindia este cu gândul la barajul pentru cupele europene. Echipa lui Emil Săndoi s-a distanţat la 4 puncte de FC Argeş în fruntea ierarhiei din play-out.

Reclamă
Recomandări
  • Viitorul, aproape sigură de menţinerea în Liga 1
  • Chindia, primul eşec în play-out

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și