Închide meniul

CFR Cluj – Jablonec 2-0 | Campioana României s-a trezit prea târziu! Prima victorie în UEFA Conference League pentru echipa lui Dan Petrescu. Gabriel Debeljuh, eroul serii

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 decembrie 2021, 21:35

CFR Cluj – Jablonec 2-0 | Campioana României s-a trezit prea târziu! Prima victorie în UEFA Conference League pentru echipa lui Dan Petrescu. Gabriel Debeljuh, eroul serii

CFR Cluj, obiectiv clar înaintea play-off-ului

Hepta

În minutul 45, Debeljuh a înscris din şase metri, după o centrare a lui Manea. Croatul a făcut „dubla” în minutul 82, cu un şut din zece metri, după o pasă de la Costache. În celălalt meci al grupei, AZ Alkmaar a învins cu 1-0 Randers (gol Oosting ’87).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a înregistrat următoarele rezultate în grupele Conference League: scor 0-1 în deplsare cu Jablonec, scor 1-1 acasă cu Randers, scor 0-1 acasă cu Alkmaar, scor 0-2 în deplasare cu Alkmaar, scor 1-2 în deplasare cu Randers şi scor 2-0 acasă cu Jablonec.

Clasamentul final în grupa CFR-ului

  • 1. AZ Alkmaar 14 puncte
  • 2. Randers 7 puncte
  • 3. Jablonec 6 puncte
  • 4. CFR Cluj 4 puncte

Câştigătoarea grupei va evolua în optimile de finală ale Conference League. Echipa de pe locul doi va juca în play-off-ul pentru optimi.

CFR Cluj – Jablonec 2-0

Min 90: Final de meci! CFR Cluj s-a impus cu 2-0.

Min 82: GOOOL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh a făcut „dubla” după o pasă a lui Valentin Costache. Atacantul croat a săltat balonul peste portarul cehilor.

Reclamă

Min 57: Ocazie mare pentru CFR Cluj! Adrian Păun a reluat balonul spectaculos, din voleu, dar portarul lui Jablonec a respins în ultimul moment.

Min 55: Bilel Omrani a ieșit accidentat și a fost înlocuit de Valentin Costache.

Min 45: GOOOL CFR Cluj! Gabriel Debeljuh s-a înălțat peste fundașii cehi și a trimis balonul cu capul direct la vinclu! Centarea a venit de la Cristi Manea, care a reușit un un-doi de senzație cu Bilel Omrani.

Reclamă 4 / 0/3

Min 9: Ocazie pentru Jablonec! Camora a respins superb din fața lui Martinec, care a trimis puternic cu capul

Min 1: A început meciul

Echipele de start

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Adjei-Boateng, Bordeianu, Păun – Omrani, Debeljuh, Deac
Rezerve: Cristiano, Hindrich, Rodriguez, Sigurjonsson, Ciobotariu, Susic, Costache, Bouhenna, Gîdea, Alibec, Cestor, Fl. Ștefan
Antrenor: Dan Petrescu

Jablonec: Hanus – Holik, Martinec, Zeleny, Surzyn – Malinsky, Houska, Hubschman, Kratochvil, Pilar – Cvancara
Rezerve: Vajner, Hruby, Vanicek, Stepanek, Povazanec, Smejkal, Dolezal, Kubista, Haitl

Antrenor: Petr Rada

Știrea inițială

Dan Petrescu: „Cel mai mult în acest an a contat faptul că nu am început eu sezonul!”

CFR Cluj merge ceas în Liga 1, dar campioana Românieie s-a făcut de râs în Conference League, unde a reușit să obțină un singur punct în primele cinci meciuri și a terminat grupa pe ultimul loc. Echipa lui Dan Petrescu mai joacă acum doar pentru orgoliu.

Reclamă

Cred că cel mai mult în acest an a contat faptul că nu am început eu. Nu vreau să acuz pe nimeni de nimic, dar una e să încep eu de la 0, să iau eu jucătorii pe care îi vreau. În ultimii trei ani, Dan Petrescu a făcut toate transferurile. Am luat jucătorii pe care i-am vrut, a patra oară nu am mai fost eu.

Nu mă aşteptam nici în cele mai frumoase vise că echipa asta, după 18 meciuri, să aibă 16 victorii. În acelaşi timp, nu mă aşteptam ca în Conference League să fim doar cu un punct după cinci meciuri.

Realitatea e asta, putem găsi o mie de scuze, dar scuzele nu le acceptă nimeni. Toţi ştim ce s-a întâmplat aici la club, nu a fost o stabilitate şi acest lucru s-a văzut în Europa. Dar în campionat nu s-a simţit acest lucru. Cred că este de învăţat din ceea ce s-a întâmplat anul acesta pentru viitor. Dar nivelul din Cehia, Danemarca sau Olanda este mult peste nivelul nostru şi atunci când întâlnim cu o echipă mai puternică decât în campionat suferim”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și