Închide meniul

LIVE TEXT | Gaz Metan Mediaș – Dinamo București 1-3. Spaniolii lui Contra s-au descătuşat şi au dat recital! Prima victorie a alb-roşiilor din acest sezon

Gal Dorin Publicat: 21 septembrie 2020, 16:25

LIVE TEXT | Gaz Metan Mediaș – Dinamo București 1-3. Spaniolii lui Contra s-au descătuşat şi au dat recital! Prima victorie a alb-roşiilor din acest sezon

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorii lui Dinamo în timpul meciului cu Chindia Târgoviște

  • Gaz Metan Mediaș veneau după două victorii la rând
  • Dinamo, primul succes cu Contra pe bancă
  • Gonzalez, Sorescu şi Camara au marcat pentru Dinamo

Dinamo nu a avut niciun şut pe spaţiul porţii adverse în prima repriză. Alb-roşiii s-au descătuşat imediat după pauză, când Gonzalez l-a învins pe Buzbuchi. Deian Sorescu a dublat avantajul "câinilor", iar Camara a dus scorul la un nesperat 3-0. Pe final, Cardoso a înscris golul de onoare al Gazului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Cosmin Contra a fost prima victoria de la revenirea la Dinamo. Pentru echipa finanţată de Pablo Cortacero urmează disputele cu UTA Arad şi FCSB.

Gaz Metan Mediaș – Dinamo București 1-3

Min. 89: GOOOLLL Gaz Metan Mediaş! Dumitru Cardoso a redus din diferenţă cu o lovitură de cap, din apropiere.

Reclamă

Min. 83: GOOOLLL Dinamo! Juan Camara măreşte proporţiile scorului. În urma unui contraatac, mijlocaşul spaniol înscrie din pasa lui Fabbrini.

Min. 74: GOOOLLL Dinamo! Deian Sorescu înscrie cu mari emoţii. Şutul său de la punctul cu var este scos de Buzbuchi, dar mingea ajunge din nou la Deian, care trimite sub transversală.

Reclamă

Min. 73: Penalty Dinamo! Droppa face un fault stupid în careu şi arbitrul acordă penalty.

Min. 62: Bară Gaz Metan Mediaş! Trif i-a centrat lui Sanoh, iar olandezul a avut o ocazie uriaşă. Mingea a lovit bara din stânga porţii apărată de Mejias.

Min. 48: GOOOLLL Dinamo!  Camara i-a pasat lui Gonzalez, care a trimis un şut năprasnic. Buzbuchi nu a avut nicio şansă să intervină.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 46: S-a reluat meciul. Contra l-a scos pe Borcea şi l-a introdus pe teren pe Borja Valle.

Min. 45: Pauză la Mediaş. Dinamoviştii au terminat prima repriză fără şut pe spaţiul porţii adverse!

Min. 30: Şansă importantă de a marca pentru Mihai Butean. Jucătorul Gazului a trimis un şut în forţă, din interiorul careului, dar Mejias a reuşit să respingă.

Min. 15: Ocazie Dinamo! Sorescu încearcă să surprindă defensiva adversă. L-a driblat spectaculos pe Chamed şi a încercat un şut la colţul scurt. Execuţia lui nu a fost cadrată.

Min. 1: A început meciul.

Echipă de start Gaz Metan Mediaș: 
Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Trif – Droppa, Deaconu – Romeo, Ciocan, Jica – Smola

Echipă de start Dinamo: 
Mejias – Gonzales, Puljic, Grigore, Lopez – Camara, Răuţă, Gol, Sorescu – Nemec, Borcea

Reclamă

Echipa din Mediaș a început cu stângul acest sezon după înfrângerea de la Voluntari, dar și-a revenit și vine după două victorii consecutive în care a marcat șase goluri și a primit unul singur.

Dinamo a devenit o adevărată colonie de spanioli odată cu venirea noilor acționari. În ciuda numeroaselor transferuri, ”câinii” nu au reușit încă să înregistreze prima victorie în Liga 1, asta deși în etapa trecută au arătat o altă față a echipei. Dinamo a dominat-o categoric pe Botoșani, iar Borja Valle a marcat un gol superb de la centrul terenului.

Gaz Metan este pe locul șase în acest moment, cu șase puncte acumulate după trei meciuri. Dinamo este la subsol și se află pe locul 13, reușind să strângă doar două puncte până acum.

LIVE TEXT | Gaz Metan Mediaș – Dinamo București 21:00. Echipe probabile

Gaz Metan Mediaș: Gaz Metan: Buzbuchi – Butean, Larie, Baco, Velisar – Droppa, Popa – Romeo, Deaconu, Trif – Ciocan

Dinamo: Mejias – Gonzales, Puljic, Grigore, Lopez – Răuță, Gol – Sorescu, Valle, Bani – Nemec

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Ovidiu Burcă îi aşteaptă pe Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu la Dinamo
Liga 1 • 8 feb., 23:09
„Ar fi visul oricărui dinamovist!” Ovidiu Burcă îi aşteaptă pe Ion Ţiriac şi Mircea Lucescu la Dinamo: „Ar ieşi ceva magic!”
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1
Liga 1 • 2 feb., 16:24
Probleme mari financiare pentru o echipă care se luptă pentru primele locuri în Liga 1! A pus drepturile TV gaj!
Atac violent la şefii de la Dinamo, după scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid
Liga 1 • 31 ian., 11:35
„Când nu ai bani, ai aere de prost!” Derapaj brutal la şefii de la Dinamo, după scandalul biletelor de la derby-ul cu Rapid