Închide meniul

Liverpool – Burnley 0-1 | Scene nebune la finalul meciului! Jurgen Klopp s-a certat cu antrenorul adversarilor. "Nu e nimic rău în asta!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2021, 8:07

Liverpool – Burnley 0-1 | Scene nebune la finalul meciului! Jurgen Klopp s-a certat cu antrenorul adversarilor. "Nu e nimic rău în asta!"

profimediaimages

Jurgen Klopp, un car de nervi după eşecul lui Liverpool contra lui Burnley

Liverpool a fost învinsă cu 1-0 de Burnley. Este primul eşec în Premier League, pe propriul teren, după aproape patru ani! Liverpool nu a mai dat gol de patru meciuri în campionat şi nu mai câştigă de cinci etape!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp: "Era imposibil să pierdem, dar am făcut-o. Şi este vina mea"

"Era imposibil să pierdem, dar am făcut-o. Şi este vina mea. Pentru că este treaba mea ca băieţii să aibă încrederea necesară, să ia deciziile bune. Evident, astăzi nu a funcţionat.

Am avut mingea mult, am creat câteva ocazii, e totul ok. Dar în momentele finale, deciziile alese nu au fost bune. Asta e problema. Sunt destul de sigur că am spus la fel şi săptămâna trecută. Ceva nu merge. Este întotdeauna vina mea. Lucrurile care nu merg sunt din vina mea.

Dacă spun clar ce mişcări vor răni adversarul şi nu le facem, atunci trebuie să fiu mai clar. Asta este", a spus Jurgen Klopp, pentru Sky Sports.

Jurgen Klopp s-a certat cu antrenor lui Burnley, Sean Dyche

Jurgen Klopp a fost un car de nervi la finalul partidei. El a gesticulat violent în direcţia antrenorului advers.

Reclamă

"Ne-am spus câteva lucruri. Nimic anormal. Doar doi antrenori care se luptă pentru echipa lor, vrând să câştige un meci. Nu e nimci rău în asta", a declarat Sean Dyche.

Cei cinci manageri care l-au învins pe Jurgen Klopp pe Anfield

Doar cinci manageri au reuşit să îl învingă pe Klopp pe Anfield, de când a preluat-o pe Liverpool, în 2015.

Reclamă 4 / 0/3
  • Alan Pardew (Crystal Palace, Nov 2015)
  • Louis Van Gaal (Man Utd, Jan 2016)
  • Paul Clement (Swansea, Jan 2017)
  • Sam Allardyce (Crystal Palace, Apr 2017)
  • Sean Dyche (Burnley, Jan 2021)
Recomandări
  • Liverpool, eşec pe Anfield, după aproape patru ani
  • Doar cinci manageri l-au învins pe Klopp, pe propriul teren

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și