Închide meniul

Lovitură de proporţii primită de Astra. Jucătorii suspectaţi că s-au dopat nu se vor mai antrena alături de echipă în 2020!

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 octombrie 2020, 16:52

Lovitură de proporţii primită de Astra. Jucătorii suspectaţi că s-au dopat nu se vor mai antrena alături de echipă în 2020!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alex Ioniţă este anchetat de ANAD

  • Probleme tot mai mari la Astra
  • Ioniţă, Seto şi Fatai nu se pot pregăti alături de coechipieri

Cei trei jucători sunt supectaţi că au apelat la substanţe interzise. Potrivit Prosport, ancheta va dura cel puţin trei sau patru luni, perioadă în care aceştia nu se pot antrena într-un mod organizat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioniţă, Seto şi Fatai nu vor mai juca în 2020

Până în momentul în care în care se va finaliza ancheta, Ioniţă, Seto şi Fatai nu pot veni la antrenamente. Fotbaliştii sunt acuzaţi că s-au dopat la o clinică. Au apărut şi fotografii cu cei trei, iar în imagini apare și flaconul cu vitamine și minerale, substanțe care nu sunt interzise de regulamentul WADA, chiar dacă sunt administrate intravenos.

Totuşi, un punct din articolele Agenției Mondiale Anti-Doping specifică în mod foarte clar că, indiferent de substanță, e interzisă introducerea, în venă, a unei cantități mai mari de 100 ml în decurs de 12 ore.

Reclamă

"Foarte multe detalii pe cazurile pe care le avem nu putem să le dăm. Regulamentul spune clar că trebuie să fim limitaţi în cazurile unde există investigaţii. Pot doar să vă confirm că agenţia are pe rol un asemnea subiect. Informaţiile noastre sunt mult mai multe decât a apărut în presă. Confirm ceea ce a apărut.

Noi am discutat cu jucătorii. Au dat dovadă de o inocenţă impecabilă. Din păcate, la fel ca în cazul lui Pîrvulescu, atunci când este notificat sportivul, el obligatoriu este suspendat provizoriu!", a spus Cristian Balaj, preşedintele Agenţiei Naţionale Anti Doping, în momentul în care a apărut scandalul.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Alex Ioniță a marcat un gol de senzație în China
Fotbal extern • 16 mart., 20:28
Alex Ioniță a marcat un gol de senzație în China! Foștii colegi au reacționat imediat: „Calitate mare!”
Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China
Fotbal • 26 feb., 20:07
Mesajul emoţionant al lui Alexandru Ioniţă pentru rapidişti, după transferul în China: „Am plecat de acasă!”
Rapid a anunţat transferul lui Alex Ioniţă în China. Yunnan Yukun îi va plăti un salariu uriaş mijlocaşului român
Liga 1 • 26 feb., 17:07
OFICIAL | Rapid a anunţat transferul lui Alex Ioniţă în China! Prima reacţie: „O combinație între fericire și tristețe!”
Alex Ioniţă a transmis un mesaj neaşteptat, după plecarea de la Rapid
Liga 1 • 24 feb., 9:50
Alex Ioniţă, mesaj neaşteptat după plecarea de la Rapid: „Mi-aş fi dorit să rămân! Dar nu în fiecare zi ajungi în China!”
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 23 februarie 2024
Antena Sport Update • 23 feb., 16:42
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 februarie 2024