Închide meniul

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

Dan Roșu Publicat: 3 iulie 2024, 10:47

Reclamă
Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

Scandal în timpul meciului Brazilia - Columbia - Profimedia Images

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America este suspendarea lui Vinicius Jr pentru cumul de cartonaşe galbene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionata Braziliei, cvintuplă campioană mondială, a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida cu naţionala Columbiei, disputată marţi seară la Santa Clara (California), în ultima etapă din Grupa D a turneului de fotbal Copa America, găzduit de Statele Unite.

Selecao a deschis scorul în prima repriză, în urma unei lovituri libere pe care Raphinha, jucătorul echipei FC Barcelona, a executat-o perfect (12), însă columbienii au restabilit egalitatea după pauză, prin Daniel Munoz (47).

Naţionala „cafetera” a marcat încă o dată, prin Davinson Sanchez, însă golul a fost anulat pentru ofsaid, după intervenţia VAR.

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

Atacantul-vedetă al echipei Braziliei, Vinicius Junior, a văzut al doilea cartonaş galben de la debutul turneului, după o lovitură cu mâna aplicată lui James Rodriguez, căpitanul Columbiei, şi va rata astfel meciul din sferturile de finală împotriva Uruguayului.

Reclamă
Reclamă 4

Columbia nu va putea conta la rândul ei, la partida cu Panama din faza eliminatorie pe mijlocaşul Jefferson Lerma, care a primit al doilea avertisment la Copa America în meciul cu Brazilia.

În cealaltă partidă din Grupa D disputată marţi la Austin (Texas), Costa Rica a învins la limită, cu 2-1, formaţia Paraguayului, ambele echipe părăsind însă competiţia.

În clasamentul final al acestei grupe, Columbia a ocupat primul loc, cu 7 puncte, urmată de Brazilia, 5 p, Costa Rica, 4 p, şi Paraguay, 0.

Reclamă

Programul complet al sferturilor de finală ala Copei America

  • Argentina – Ecuador
  • Venezuela – Canada
  • Brazilia – Uruguay
  • Columbia – Panama

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:43

Denis Drăguş visează la Campionatul Mondial, după parcursul de vis al României de la EURO: „E principalul obiectiv!”

18:35

Marcel Puşcaş îi cere lui Răzvan Burleanu să îl numească selecţioner al României pe Dorinel Munteanu: „E cea mai bună soluţie”

18:34

„Vrea să iasă din umbra lui Oblak!” Spaniolii, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid

17:59

Spania – Germania LIVE TEXT, ora 19:00! Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024. Echipele de start

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii e ACUM, în AntenaPLAY

17:46

Cristi Manea e supărat pe fosta echipă, CFR Cluj: „Am pierdut EURO din cauza lor. Așa e în România”

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și