Închide meniul

Lucian Burdujan a fost dat dispărut de familie! Anunţul IPJ Neamţ, după ce o persoană a răspuns la telefonul fostului fotbalist!

Dan Roșu Publicat: 2 noiembrie 2023, 23:15 / Actualizat: 3 noiembrie 2023, 9:49

Reclamă
Lucian Burdujan a fost dat dispărut de familie! Anunţul IPJ Neamţ, după ce o persoană a răspuns la telefonul fostului fotbalist!

Lucian Burdujan, dat dispărut de familie

Lucian Burdujan, într-un meci cu Steaua - Hepta

Lucian Burdujan a fost dat dispărut de un an, iar familia sa a făcut apel la Poliţia Română. Sfertfinalist cu Rapid în Cupa UEFA în 2006, Burdujan are acum poza pe site-ul Poliţiei, la rubrica persoane dispărute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burdujan s-a retras din fotbal în 2017 şi a rămas în Piatra Neamţ, în oraşul natal. A luat însă decizia de a pleca de acasă în noiembrie 2022 şi, de atunci, nimeni nu mai ştie nimic despre el. După un an, familia a decis să apeleze la Poliţie.

Lucian Burdujan, dat dispărut de familie. Anunţul IPJ Neamţ, după ce o persoană a răspuns la telefonul fostului fotbalist!

UPDATE 23:15 IPJ Neamţ anunţă că persoana care a răspuns la telefonul lui Burdujan nu e fostul fotbalist!

IPJ Neamţ a anunţat că persoana care a răspuns la telefonul fostului jucător al Rapidului nu este Lucian Burdujan.

Nu este numărul lui, este al altei persoane. Cel cu care ați vorbit dumneavoastră astăzi este cineva din Teleorman”, a transmis IPJ Neamţ pentru gsp.ro.

Reclamă

O persoană a răspuns la telefonul lui Burdujan, dar numărul respectiv nu îi mai aparţine fostului fotbalist

UPDATE 17:10 Lucian Burdujan a răspuns la telefon după ce a fost dat dispărut de familie.

Sunt la muncă, nu am semnal”, a transmis el pentru gsp.ro. După care a închis telefonul.

„Burdujan Lucian, in varsta de 39 ani, a plecat voluntar in noiembrie 2022 de la locuinta sa, din mun. Piatra Neamt, jud. Neamt si nu s-a mai intors pana in prezent.

Reclamă 4 / 0/3

Înălțime: 180 cm, Greutate: 80 KG, Corpolență: Atletic, Culoare păr: Negru, Culoare ochi: Căprui. Domiciliat în: Piatra Neamț, locul dispariției: Piatra Neamț”, se arată pe site-ul oficial al Poliţiei.

Burdujan a jucat în returul dintre Rapid şi Steaua (0-0), care i-a calificat până la urmă pe roş-albaştri în semifinalele Cupei UEFA. El a fost trimis pe teren de Răzvan Lucescu în minutul 64, în locul lui Viorel Moldovan.

Burdujan a jucat în Gibraltar

După ce a jucat la Rapid, FC Vaslui şi Steaua, Burdujan a ajuns chiar în Gibraltar, în 2016, la Europa FC, după despărţirea de Hoverla Uzhhorod.

„Am transferat o adevărată stea, pe atacantul român de 31 de ani, Lucian Burdujan, care a avut o carieră strălucitoare la Rapid, unde a câştigat două Cupe ale României, şi a mai trecut pe la puternica echipă Steaua Bucureşti. De asemenea, a jucat în Cupa Intertoto, cu FC Vaslui”, a fost atunci caracterizarea făcută lui Burdujan pe site-ul Europa FC.

Atacantul a început cariera la Ceahlăul Piatra Neamţ şi a mai trecut pe la Rapid, FC Vaslui, Steaua, în România, şi la Cernomoreţ Odesa, Tavriya Simferopol, Hoverla, în Ucraina.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și