Închide meniul

"Lucrurile au degenerat rapid!". Cosmin Contra, dezamăgit de spaniolii de la Dinamo. "Am avut încredere, dar m-au minţit"

Gal Dorin Publicat: 17 noiembrie 2020, 17:22

"Lucrurile au degenerat rapid!". Cosmin Contra, dezamăgit de spaniolii de la Dinamo. "Am avut încredere, dar m-au minţit"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra este gata de despărțirea de Dinamo

  • Cosmin Contra își pregătește despărțirea de Dinamo
  • ”Guriță” se simte păcălit de către investitorii spanioli

Fostul selecționer a mărturisit că nu se aștepta ca întoarcerea sa la Dinamo să se petreacă în astfel de condiții. El a precizat că, cel mai probabil, va sta pe bancă la meciul următor, cu FC Voluntari, dar așteaptă soluționarea contractului său și despărțirea de managementul defectuos al ”câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: ”Nu am crezut că se va întâmpla așa ceva”

”E clar că nu am venit la Dinamo crezând că se va întâmpla aşa ceva. Mai ales că proiectul era diferit faţă de ce se întâmplă acum. Din păcate, lucrurile au degenerat rapid, au fost multe promisiuni că se vor rezolva problemele şi nu mă refer doar la salarii. 

Tot acest negativism face ca lucrurile să nu funcţioneze bine, coroborat şi cu rezultatele la nivel sportiv, face ca situaţia să fie dramatică. Noi nu avem ce face decât să ne facem treaba în continuare”, a explicat Cosmin Contra.

Reclamă

”Guriță” a fost întrebat și dacă va sta pe bancă la meciul următor, răspunzând afirmativ.

”În principiu, da. Am avut o discuţie după meciul cu Astra, ambele părţi ne dorim încetarea colaborării, dar sunt anumite lucruri care trebuie să se întâmple. Depinde doar de club în momentul de faţă”

Cosmin Contra: ”Nu știu cine e în spatele lui Cortacero”

Actualul antrenor al lui Dinamo a precizat că singura persoană pe care a cunoscut-o atunci când și-a negociat contractul a fost Juan Melero, ulterior îndepărtat de la echipă de misteriosul Pablo Cortacero.

Reclamă

"Până în momentul de faţă, ei au minţit. Nu i-am cunoscut, cu excepţia lui Juan Melero în care am avut şi mare încredere. L-am întrebat de trei ori când negociam dacă aceşti oameni sunt de încredere. Mi-a zis de trei ori că da. El a avut încredere în Cortacero. Nu ştiu cine e în spatele lui. Un fond de investiţii din câte am înţeles eu.

(…)Am avut un video call cu Cortacero, Collado şi Melero şi am vorbit despre toate lucrurile astea. Au fost foarte convingători. Contactul meu cu Dinamo l-am negociat cu Melero, care apoi a dispărut din peisaj. Eu am aflat după trei săptămâni că Melero nu a mai fost sunat de Cortacero, nu a mai fost băgat în seamă. 

(…)Ştiu că este un om serios, dar nu mai făcea parte din proiect. Mi-a confirmat şi el că este dezamăgit de Cortacero, de felul cum s-a comportat cu el", a precizat Cosmin Contra într-o apariție la Telekom Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Fotbal extern • 22 mart., 16:33
Cosmin Contra a primit o suspendare mare şi a fost amendat după ce a făcut scandal în Arabia Saudită
Diego Simeone l-a sunat pe Cosmin Contra, înainte să-l transfere pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid
La Liga • 26 ian., 8:44
Diego Simeone l-a sunat pe Cosmin Contra, înainte să-l transfere pe Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid! Ce sfat a primit
Cosmin Contra ştie ce-l aşteaptă pe Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid
La Liga • 25 ian., 9:16
Cosmin Contra ştie ce-l aşteaptă pe Horaţiu Moldovan, la Atletico Madrid: „Va fi foarte greu!”
Cosmin Contra visează să revină în La Liga
La Liga • 13 ian., 13:15
„M-aș putea descurca la orice echipă!” Cosmin Contra visează să revină în La Liga: „Rezultatele vorbesc!”
Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, înfrângere în ultima etapă din 2023
Fotbal extern • 28 dec., 23:43
Nicolae Stanciu şi Cosmin Contra, înfrângere în ultima etapă din 2023! Damac, învinsă de echipa lui Alin Toşca