Închide meniul

Lui Mircea Lucescu i-a trecut glonţul pe la ureche. A fost la un pas să-l schimbe, la pauză, pe jucătorul numărul unu al meciului cu Alkmaar

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2020, 21:05

Lui Mircea Lucescu i-a trecut glonţul pe la ureche. A fost la un pas să-l schimbe, la pauză, pe jucătorul numărul unu al meciului cu Alkmaar

Profimediaimages

Mircea Lucescu, la conferinţa de presă

  • Victorie uriaşă pentru Dinamo Kiev
  • Ucranienii, aproape de calificarea în grupele Champions League
  • Ce a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă

Cu românul pe bancă, ucrainenii au învins-o cu 2-0 pe AZ Alkmaar şi s-au calificat în play-off-ul competiţiei stelelor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu, primele declaraţii după Dinamo Kiev-AZ Alkmaar 2-0

A fost 0-0 la pauză, dar Gerson Rodrigues a deschis scorul la patru minute după reluarea jocului. Atacantul luxemburghez a fost aproape să rămână la cabine.

"Efectiv am neutralizat toate calităţile pe care le aveau adversarii noştri. În prima repriză, AZ nu şi-a creat nicio ocazie de gol. În timpul pauzei le-am spus jucătorilor să aibă răbdare. Le-am transmis că olandezii vor ataca în forţă şi că avem şansa contraatacului. Aşa s-a şi întâmplat. 

Reclamă

Sunt mulţumit că aceşti băieţi au urmat planul tactic, s-au dedicat, au avut răbdare şi a venit rezultatul dorit. În ceea ce-l priveşte pe Rodriguez, m-am gândit să îl schimb după primele 45 de minute. Totuşi, am continuat să am încredere în el şi el m-a răsplătit!", a declarat Mircea Lucescu la conferinţa de presă.

Ucrainenii se vor lupta pentru prezenţa în grupele Ligii Campionilor cu Gent. Meciul este programat miercurea viitoare. Ar fi putut fi un duel 100% românesc. Din păcate, Ladislau Boloni a fost demis de la conducerea echipei care tocmai a eliminat-o pe Rapid Viena, scor 2-1.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o, după ce antrenorul român a plecat de la Dinamo Kiev.
Fotbal • 26 mart., 18:10
„Cum ai putea câştiga titlul cu acea echipă?!” Oferta uriaşă pe care Mircea Lucescu a refuzat-o: „Nu puteam să merg acolo!”
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Liga 1 • 24 mart., 17:24
Imaginea virală a zilei în fotbalul românesc! Edi Iordănescu, alături de tatăl său şi de Mircea Lucescu
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu!
Extra • 24 mart., 12:24
Marius Şumudică l-a înjurat pe Mircea Lucescu! Ce a urmat după incident e de povestit nepoţilor!