Închide meniul

Lumea fotbalului, în aşteptare: Tatăl lui Messi a aterizat la Barcelona pentru a se întâlni cu oficialii clubului

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 2 septembrie 2020, 5:45

Lumea fotbalului, în aşteptare: Tatăl lui Messi a aterizat la Barcelona pentru a se întâlni cu oficialii clubului

Thunder Press / Martí E. Berenguer

Jorge Messi

UPDATE 11:00: Jorge Messi a aterizat în Barcelona și a oferit doar câteva cuvinte: ”Nu știu nimic!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că tatăl şi agentul său, Jorge Messi, ar fi aterizat în această dimineaţă în Barcelona pentru a se întâlni cu Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului catalan şi pentru a rezolva situaţia contractuală a fiului său.

Messi şi Barca nu s-au întâlnit de când argentinianul a anunţat că pleacă

Va fi prima întâlnire directă între cele două tabere încă de când Leo a trimis deja celebrul fax prin care anunţa clubul că vrea să plece.

Întâlnirea se anunţă cu siguranţă tensionată din moment ce ambele părţi îşi menţin poziţiile. 

Clubul spaniol se apără cu înţelegerea contractuală şi cu faptul că lui Messi i-a expirat clauza de reziliere pe zece iunie. Astfel, acesta nu mai putea decide de unul singur să înceteze colaborarea după această dată.

Reclamă

Tabăra Balonului de Aur aduce în discuţie pandemia de coronavirus şi circumstanţele excepţionale induse de aceasta.

Jorge Messi, întâlnire directă cu Bartomeu

Astfel, conform informaţiilor din presa argentiniană, Jorge Messi ar fi aterizat în această dimineaţă pe aeroportul El Prat din Barcelona. 

În momentul de faţă, niciuna dintre părţi nu a anunţat întâlnirea, dar ea ar putea să aibă loc în această după amiază.

Reclamă 4 / 0/3

Între timp, superstarul argentinian continuă să nu facă declaraţii şi nu se mai antrenează cu echipa. El nu s-a prezentat la reunirea lotului sub comanda lui Ronald Koeman.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment Vezi toate știrile
Citește și