Închide meniul

Lyon – Bayern Munchen 0-3. Francezii nu au mai reuşit surpriza, iar nemţii vor juca finala Champions League cu PSG

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2020, 19:00

Lyon – Bayern Munchen 0-3. Francezii nu au mai reuşit surpriza, iar nemţii vor juca finala Champions League cu PSG

Profimedia

Bucuria celor de la Bayern

Partida fost una în care ambele echipe au ratat ocazii uriaşe. Francezii au început mai bine meciul, dar nu au găsit spaţiul porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ekambi a lovit bara în minutul 17 iar, la faza imediat următoare, Gnabry a deschis scorul. Acesta a reuşit dubla în minutul 33. Tabela de marcaj a fost închisă, în minutul 88, de Lewandowski.

Lyon – Bayern 0-3

Min. 93: Final de meci.

Min. 88: Goool Bayern! Lewandowski îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor.

Min. 46: A început repriza secundă.

Reclamă

Min. 45: Pauză.

Min. 33: Goool Bayern! Gnabry face dubla după ce Lewandowski a dat pe lângă minge.

Min. 18: Goool Bayern! Gnabry deschide scorul cu un şut superb de la marginea careului de 16 metri.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 17: Bară pentru Lyon! Ekambi a trimis în bară, după ce francezii au ratat încă două ocazii imense.

Min. 1: A început meciul.

Lyon – Bayern: Echipele de start

Lyon: Lopes – Marcelo, Denayer, Marcal – Dubois, Caqueret, Guimaraes, Aouar, Cornet – Ekambi, Memphis Depay

Rezerve: Andersen, Bard, Cherki, Dembele, Diomande, Mendes, Jean Lucas, Rafael, Reine-Adelaide, Tătărușanu, Tete, Traore

Antrenor: Rudi Garcia

Bayern Munchen: Neuer – Kimmich, Boateng, Alaba, Davies – Goretzka, Thiago – Gnabry, Muller, Perisic – Lewandowksi

Rezerve: Coman, Coutinho, Cuisance, Lucas Hernandez, Hoffmann, Martinez, Odriozola, Pavard, Sule, Tolisso, Ulreich, Zirkzee

Reclamă

Antrenor: Hansi Flick

Anthony Lopes l-a lăsat pe bancă pe Ciprian Tătăruşanu şi a făcut minuni împotriva "cetăţenilor". De el se leagă speranţele lui Lyon şi în faţa lui Robert Lewandowski. Atacantul de 31 de ani a reuşit o dublă cu Chelsea şi a marcat şi în victoria uriaşă cu Barcelona, scor 8-2.

PSG a fost prima echipă calificată în finala Champions League

Thomas Tuchel a lansat un mesaj clar pentru Lyon şi Bayern Munchen. Antrenorul lui PSG susţine că parizienii nu vor pleca din Portugalia fără primul trofeu al Ligii Campionilor din istoria clubului. 

"Am arătat caracter, determinare, foame de a câştiga. Am avut totul: mentalitate, dorinţa de a apăra şi de a suferi împreună. A fost un mare efort din partea întregii echipe şi am meritat să câştigăm.

Suntem aici pentru a câştiga trofeul. Finala va fi un meci mare pentru toată lumea”, a spus Tuchel, după semifinala de la Lisabona.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 Vezi toate știrile
Citește și