Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

”M-a făcut nemuritor!” Povestea omului care l-a cărat pe Maradona în spate! Roberto Cejas: ”S-a uitat la mine, cuvinele au fost de prisos!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 1 decembrie 2021, 11:29

”M-a făcut nemuritor!” Povestea omului care l-a cărat pe Maradona în spate! Roberto Cejas: ”S-a uitat la mine, cuvinele au fost de prisos!”

Roberto Cejas, omul care l-a cărat pe Maradona în brațe

AS.ro

În vârstă de 35 de ani, pe atunci, Cejas lu-a spus povestea la AS.ro LIVE. Argentinianul a ajuns în Mexic, chiar cu o zi înainte de marea finală, pentru că nimeni nu se aștepta pe atunci ca Argentina să cucerească Cupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mi-am făcut credit să pot pleca, m-a ajutat tatăl meu. Am plecat sâmbătă dimineaţă, iar meciul era duminică la prânz. Nu aveam bilet la meci. Cineva mi-a spus că pot să cumpăr de acolo, dar a fost imposibil, n-am putut cumpăra bilet”, susține Roberto Cejas.

Roberto Cejas povestește cum a intrat pe teren

Pentru a ajunge pe teren, Cejas a trăit o adevărată aventură. A reușit să sară peste groapa în care se aflau militari cu bastone și a ajuns față în față cu Maradona.

Şi asta a fost o odisee, să traversez. În canalul unde trebuia să fie apă nu era apă. Erau nişte militari cu nişte bastoane mari. Dacă voiai să te mişti, te loveau. De partea cealaltă era sârmă. Dacă ai fi căzut acolo, te tăiai. Slavă Domnului, am reuşit să sărim pe un cadru şi am intrat pe teren.

După ce am ajuns acolo, m-am dus la mijlocul terenului şi de acolo am început să fac semne, mă uitam în sus, căutam o cameră care să cuprindă tot terenul ca să mă văd într-o zi făcând giumbuşlucuri pe teren.

Reclamă

M-aş fi recunoscut. Fără să ştiu că o să-l iau pe Diego pe umeri şi că o să apar peste tot, în reportaje, în reviste şi ce mi se va întâmpla pe urmă. Ne-am dus în întâmpinarea lor, care făceau turul învingătorilor. L-am găsit unde Brown a marcat primul gol, în careul mic. Lângă mine l-au ridicat pe Pasculli, un jucător din selecţionata Argentinei, din Colon, din oraşul meu”, și-a început povestea Roberto Cejas, la AS.ro LIVE.

Omul care l-a cărat pe Maradona în brațe

Roberto Cejas a rămas surprins când a ajuns față în față cu Maradona, iar cuvintele au fost de prisos. Argentinianul s-a aplecat ușor, iar ”El Pibe”, cu Cupa Mondială în mână, s-a urcat pe umerii săi.

El era în faţa mea. Nu-l văzusem. Încercam să facem un rond, ca să meargă singuri, pentru că aici, în Argentina, nu credea nimeni că vor ieşi campioni. Voiau să sărbătorească ei singuri. La un moment dat, a apărut în faţa mea în careul mic, s-a întors, s-a uitat la mine şi cuvintele au fost de prisos.

Reclamă 4 / 0/3

M-am aplecat puţin, el a sărit puţin şi a ajuns pe umerii mei. Atunci a început acel frumos tur al învingătorilor pe care l-am făcut amândoi. Toţi trei, pentru că ducea și cupa”, a povestit Roberto Cejas la AS.ro LIVE.

Datorită acestui gest, Roberto Cejas a ajuns cunoscut în toată lumea. ”În ziua în care a murit, am spus: ”eu te-am ridicat şi tu m-ai făcut nemuritor”. Cu această poză, voi fi mereu acolo, mă vor recunoaşte nepoţii mei, copiii mei şi prietenii mei”.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Omul care l-a cărat pe Maradona în spate și a spus povestea la AS.ro LIVE

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și