Închide meniul

"Mă leg de un tren sau fac greva foamei!". Declaraţii şocante ale unui patron din Liga 1. Un arbitru l-a adus în pragul disperării

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 7:45

"Mă leg de un tren sau fac greva foamei!". Declaraţii şocante ale unui patron din Liga 1. Un arbitru l-a adus în pragul disperării

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Arbitrul Marcel Bârsan, aici în dialog cu Dan Petrescu, este acuzat dur de Valeriu Iftime

  • Un patron din Liga 1, acuzaţii dure
  • Acesta solicită introducerea VAR-ului

Valeriu Iftime încă nu a trecut peste eliminarea lui FC Botoşani din Cupa României, după eşecul cu 1-0, din meciul cu Universitatea Craiova. Marcel Bârsan, arbitrul care a condus această partidă, a fost acuzat dur de moldoveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: "Să mă leg de un tren de mare viteză, să mă tragă, sau să fac greva foamei. Asta pot să fac!"

"Ce să fac? Să mă leg de un tren de mare viteză, să mă tragă, sau să fac greva foamei. Asta pot să fac! Sunt furios, dar mă repoziţionez. A fost o greşeală de arbitraj care ne-a costat. Craiova n-a avut altă ocazie. O greşeală care a decis cum s-a terminat meciul. Dacă dădea penalty pentru noi, nu ştiu ce se întâmpla.

Sunt şi alte greşeli ale domnului Bîrsan. Creează stare de confuzie. Este o greşeală care a trecut. Nu e prima, nu-i ultima. O să mai fie vreo 10. Fotbalul va avea în continare aceeaşi stare morală de neîncredere. Un arbitru inteligent trebuie să creeze impresia unei competiţii reale. Suferim toţi. N-avem autostrăzi, spitale, fotbal. Faptul că ne batem joc de fotbal, că jucăm în ianuarie…noi nu suntem pregătiţi”, a spus Valeriu Iftime, la Pro X.

Reclamă

"Să intre în vestiar să vadă cum plâng jucătorii mei"

Meciul a fost decis de un penalty acordat în minutul 1. Antrenorul Marius Croitoru l-a acuzat dur pe Bârsan pentru că nu a acordat o lovitură de la 11 metri şi pentru echipa lui.

"Cum aş putea să fiu calm când pur şi simplu nu dai un penalty clar? Ar trebui să intre în vestiar să vadă cum plâng jucătorii mei şi cum suferă de atâta nedreptate", a spus Croitoru, la Digi Sport.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul
Liga 1 • 9 mart., 18:04
„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”