Închide meniul

"Mai vinovat e Haţegan!" Verdictul lui Ion Crăciunescu, după ce Sebastian Colţescu a fost suspendat: "S-a ratat singur"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 18:03

"Mai vinovat e Haţegan!" Verdictul lui Ion Crăciunescu, după ce Sebastian Colţescu a fost suspendat: "S-a ratat singur"

MMA / Niros Foto via Hepta

Ion Crăciunescu, reacţie după ce Sebastian Colţescu a fost suspendat

UEFA a decis ca Sebastian Colţescu să nu mai arbitreze şi nici să mai facă parte dintr-o brigadă până la finalul sezonului după ce a fost implicat într-un scandal de rasism la PSG – Başakşehir. 
Ion Crăciunescu e de părere că Ovidiu Haţegan are o vină importantă, după ce Colţescu a fost suspendat de UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai vinovat e Hațegan pentru că nu a adunat căpitanii de echipă să îi strângă și să le vorbească. A fost o exprimare care trebuia evitată de el. Totul este straniu.

Mai multe persoane l-au insultat grav pe arbitru, asta nu e straniu? Din păcate, el va fi suspendat din toate competițiile internaționale”, a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport. 

Ion Crăciunescu: "Sebastian Colţescu s-a ratat singur"

Ion Crăciunescu e de părere că Sebastian Colţescu putea avea o altă carieră, având în vedere talentul pe care îl are. 

Îmi pare rău de Colțescu, eu l-am văzut un mare talent, dar s-a ratat singur. Comisia Centrală ar putea să ia și o măsură internă”. Poate și în campionatul intern să există probleme pentru ei, pentru că atunci când te pui cu UEFA și cu FIFA se pune o pată neagră.

Reclamă

La meciurile internaționale, ar trebui să se comunice în limba engleză, atât timp cât e condiție să fii pe ista FIFA, chiar dacă s-ar împiedica puțin discuțiile”, a mai spus Ion Crăciunescu. 

Scandalul uriaş în care a fost implicat Sebastian Colţescu

Nebunia de la Paris a început în minutul 13 al partidei dintre PSG şi Istanbul BB. Sebastian Colţescu s-a adresat despre Pierre Webo cu cuvântul "negru", atunci când a vorbit cu Haţegan, iar fostul atacant camerunez l-a auzit.

Fostul jucător de la Osasuna a auzit conversaţia şi a ieşit imediat la atac. "De ce ai spus 'negru'? De ce spui 'negru'?", a răbufnit camerunezul la adresa arbitrului de rezervă. Colţescu a încercat să se apere şi să transmită că nu a folosit nicio tentă rasistă, dar nu i-a putut convinge pe oficialii lui Başakşehir. "Eşti un rasist", s-a auzit strigând antrenorul turcilor, Okan Buruk.

Reclamă 4 / 0/3

Filmul evenimentelor de la PSG – Başakşehir

Imediat a intervenit şi Demba Ba, jucătorul care a şi condus revolta turcilor şi le-a cerut coechipierilor să iasă de pe teren. "Când te referi la un om alb, îl numeşti alb?", a transmis atacantul, conform Marca. Aceştia au şi dezvăluit ce s-a întâmplat la vestiare.

Nici jucătorii de la PSG n-au fost indiferenţi. Vedetele Kylian Mbappe şi Neymar au avut un mesaj clar pentru Haţegan: "Dacă al patrulea oficial a spus asta, atunci trebuie să plece", i-a spus Mbappe centralului. "Nu vom mai juca! Nu vom sta pe teren cât timp acest om mai este aici", a răbufnit şi Neymar.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și