Închide meniul
EXCLUSIV

„Mamă, ce jucător bun! E războinic!” Tony da Silva, extaziat de un jucător din naţionala României! Ce a spus de Coman

Publicat: 11 iulie 2024, 9:49

Reclamă
„Mamă, ce jucător bun! E războinic! Tony da Silva, extaziat de un jucător din naţionala României! Ce a spus de Coman

Tony da Silva, extaziat de un jucător din naţionala României! Ce a spus de Coman

Tony Da Silva, la conferinţa de presă de prezentare la Poli Iaşi / YouTube Poli Iaşi

Tony da Silva este extaziat de un jucător din naţionala României. Este vorba de Radu Drăguşin, cel mai bine cotat jucător român al momentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tony da Silva i-a mai lăudat pe Florinel Coman şi pe Andrei Raţiu. De altfel, antrenorul a spus că dacă ar avea bani la Poli Iaşi, pe cei 3 i-ar transfera în secunda 2.

Tony da Silva, extaziat de un jucător din naţionala României

(n.r. – Ce jucător român ţi-a plăcut cel mai mult?) Drăguşin. Mamă, ce jucător bun. E războinic şi asta îmi place. Şi Raţiu, jucătorul de la Rayo Vallecano. Bun jucător„, a spus Tony da Silva în exclusivitate la AntenaSport.

De asemenea, antrenorul de la Poli Iaşi a mai spus că se aştepta ca Florinel Coman să primească mai multe minute.

La Coman mă aşteptam să aibă mai multe minute şi să fie decisiv. Eu îl văd un jucător extraordinar şi putea să fie mai mult folosit, din punctul meu de vedere. Dacă aşa vea bani la Poli Iaşi, i-a lua pe Coman, Drăguşin şi Raţiu”, a mai spus Tony da Silva.

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său

Radu Drăguşin a luat decizia finală despre viitorul său şi este pregătit să lupte pentru un post de titular. Fundaşul de 22 de ani a jucat din primul minut în toate meciurile României de la EURO 2024 şi e gata să facă acelaşi lucru şi la echipa sa de club.

Chiar dacă au apărut zvonuri că ar putea pleca la Napoli, Drăguşin exclude din start orice transfer. Îşi doreşte să demonstreze de ce este în stare la Tottenham. Românul a recunoscut că adaptarea în Premier League nu este una uşoară.

Tottenham l-a transferat pe Drăguşin în luna ianuarie, de la Genoa, pentru 25 de milioane de euro. Totuşi, tânărul fundaş a jucat numai 424 de minute în campionatul Angliei.

Reclamă

În jurul date de 27 mă întorc la echipa de club. Sunt trei săptămâni de vacanță. (La ce echipă de club?) La Tottenham. Este locul în care am vrut să joc, să mă dezvolt. Am aflat pe pielea mea că este cel mai puternic campionat din lume, unde ești nevoit să evoluezi în mod constant. Dacă nu, rămâi în urmă și te elimini singur.

Eu asta sper (n.r. să joace mai mult), pentru asta mă antrenez. Pentru asta vreau să dau mai mult, să arăt că pot să joc la acest nivel. Până la urmă, decizia este la antrenor. Eu tot ce pot să fac este să muncesc și să arăt că merit să joc„, a spus Radu Drăguşin la digisport.ro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și