Închide meniul

Manchester City îl poate transfera pe Lionel Messi! Salariul uriaş cerut de starul Barcelonei pentru a semna cu campioana Angliei

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 mai 2021, 19:19

Manchester City îl poate transfera pe Lionel Messi! Salariul uriaş cerut de starul Barcelonei pentru a semna cu campioana Angliei

DPA Images / Nick Potts via Hepta

Lionel Messi poate ajunge la Manchester City

  • Lionel Messi rămâne liber de contract
  • Ce a cerut tatăl căpitanului Barcelonei la negocieri

Tatăl celui mai bun marcator din istoria Barcelonei s-a aşezat la negocieri cu conducătorii lui City. Jorge Messi a anunţat în ce condiţii Lionel va îmbrăca tricoul trupei antrenate de Pep Guardiola.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City îl poate transfera pe Lionel Messi

Potrivit The Sun, liderul din Premier League poate reuşi transferul anului dacă îi va achita lui Lionel Messi un salariu de 500.000 de lire sterline pe săptămână. Această sumă trebuie să intre în conturile golgheterului la zi din La Liga după achitarea taxelor!

Atacantul de 33 de ani este dispus să parafeze un contract valabil pe 12 luni, cu opţiune de prelungire pe încă un an. În total, ar primi 25 de milioane de lire sterline în decursul unui singur sezon. Messi ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din istoria Premier League.

Reclamă

Barcelona continuă să fie prima opţiune pentru Messi, dar nu îi poate oferi un salariu similar celui care a scris istorie pe Camp Nou. Nu numai „cetăţenii” îşi permit să „arunce cu bani” pentru a transfera câştigătorul a şase Baloane de Aur. PSG stă la pândă şi speră să îl aducă pe Leo alături de Neymar şi Kylian Mbappe. Totuşi, Manchester City îl poate transfera pe Lionel Messi dacă îl convinge pe Jorge Messi!

Conor McGregor, mai bogat decât Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, în 2020

Lionel Messi (33 de ani) și Cristiano Ronaldo (36 de ani) au fost depășiți, pentru al doilea an la rând, în topul sportivilor cu cele mai mari încasări în ultimele 12 luni.

Reclamă

Conor McGregor este cel care a reușit să le ia fața lui Messi și Ronaldo în topul realizat de Forbes. Este abia al doilea an când irlandezul reușeste să intre în top 10. McGregor și-a umplut conturile în 2020, având încasări totale de 180 de milioane de euro.

În 2019, Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au fost depășiți de Roger Federer. În 2020, pe lângă Messi, Ronaldo și McGregor, doar Dak Prescott, jucător de fotbal american, a trecut borna de 100 de milioane de euro în încasări.

Cum arată topul încasărilor sportivilor în 2020

1. Conor McGregor (luptător) – 180 de milioane de dolari
2. Lionel Messi (fotbalist) – 130 de milioane de dolari
3. Cristiano Ronaldo (fotbalist) – 120 milioane de dolari
4. Dak Prescott (jucător de fotbal american) – 107,5 milioane de dolari
5. LeBron James (baschetbalist) – 96,5 milioane de dolari
6. Neymar (fotbalist) – 95 de milioane de dolari
7. Roger Federer (tenismen) – 90 de milioane de dolari
8. Lewis Hamilton (pilot Formula 1) – 82 de milioane de dolari
9. Tom Brady (jucător de fotbal american) – 76 de milioane de dolari
10. Kevin Durant (baschetbalist) – 75 de milioane de dolari

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool