Închide meniul

"Maradona era foarte deprimat. S-a încercat totul, dar nu a vrut nimic!" Noi dezvăluiri făcute de medicul lui El Pibe D’Oro

Mihai Ispas Publicat: 30 noiembrie 2020, 20:50

"Maradona era foarte deprimat. S-a încercat totul, dar nu a vrut nimic!" Noi dezvăluiri făcute de medicul lui El Pibe DOro

profimediaimages

Leopoldo Luque spune că Maradona era foarte deprimat

  • Maradona se recupera într-un cartier privat din Tigre
  • El a încetat din viaţă la 60 de ani, în urma unui stop cardiorespirator

Medicul Leopoldo Luque a explicat de ce se recupera Maradona într-o vilă dintr-un cartier privat, în loc să fie într-un spital, după operaţia la cap suferită la începutul lunii pentru a-i fi înlăturată o tumoră. "Era singurul lucru pe care îl puteam face", susţine Luque, care dă vina pe refuzurie lui Maradona. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leopoldo Luque spune că doar el îndrăznea să intre în camera lui Diego Maradona

Luque arată cu degetul spre ceilalţi membri ai echipei medicale care se asigurau de îngrijirea lui Maradona.

"Toţi se uitau la mine pentru că ştiau că sunt singurul pe care îl ascultă. Nimeni nu îndrăznea să intre în camera lui. În timpul reuniunilor mă ignorau, m-au folosit doar pentru asta", a spus Luque la emisiunea Intrusos, de la America TV, citată de Tycsports.com.

Reclamă

După ce a părăsit clinica Olivos, în urma operaţiei, Maradona s-a certat şi cu Luque pe care l-ar fi lovit cu pumnul în faţă şi i-ar fi cerut să plece.

"Maradona era foarte deprimat"

"S-a propus să îl facem (n.r. tratamentul) într-o clinică de reabilitare, dar era cu porţile deschise. Diego nu ar fi rezistat nici zece secunde acolo. El nu voia să ştie nimic. Am fi putut să o facem contra voinţei lui. Dar nu aveam criterii medicale pentru aşa ceva. Nu era o persoană nebună. Eram toţi legaţi de mâini şi de picioare.

Reclamă

Era foarte deprimat. Starea sa de sănătate mintală era bună, dar era un pacient fără voinţă. S-a încercat totul, dar Maradona nu a vrut nimic", a mai spus Luque.

Maradona a căzut şi s-a lovit la cap la scurt timp înainte să moară

Maradona s-a lovit la cap şi a avut chiar şi probleme cardiace, potrivit uneia dintre infirmiere, care a oferit declaraţii prin intermediul avocatului. "Maradona a căzut cu o săptămână înaintea decesului şi s-a lovit puternic la cap. Păcat că nu s-au gândit să-i facă o rezonanţă magnetică sau un tomograf. Nimic, nimic", a declarat Rodolfo Baqué, avocatul Giselei Madrid.

Luque este acuzat de omor din culpă, iar autorităţile au efectuat percheziţii ample, la care au luat parte peste 60 de persoane, la cabinetul său. "Am făcut tot ce se putea pentru un prieten şi încă mai mult. Pentru mine era ca un tată", a spus Luque, în lacrimi, într-o altă declaraţie.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi susţine că a fost un jucător mai bun decât Maradona
Fotbal • 14 dec., 18:43
Gică Hagi s-a comparat cu Diego Maradona: „Mi se spunea Maradona din Carpaţi, dar am fost mai bun ca el”
Isra Cano a marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona
Fotbal extern • 7 dec., 11:47
A marcat golul finalului de an, în stilul lui Maradona! Putea produce marea surpriză din Cupa Spaniei
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Extra • 8 nov., 9:23
Moştenitorii lui Maradona au câştigat, în instantă, dreptul de a folosi numele fostului fotbalist
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Fotbal • 3 nov., 15:03
Întrebat pe cine alege dintre Diego Maradona şi Lionel Messi, Papa Francisc a dat un răspuns la care nu se aştepta nimeni!
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona
Fotbal extern • 31 oct., 0:15
Lionel Messi nu l-a uitat pe Diego Maradona, după ce a câştigat Balonul de Aur! „El Pibe d’Oro” ar fi împlinit 63 de ani