Închide meniul

Marcel Răducanu dă de pământ cu echipele româneşti: „Dacă nici cu desculţii ăia nu te califici, e greu! Vom ajunge să jucăm cu ospătarii?!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 15:21

Marcel Răducanu dă de pământ cu echipele româneşti: „Dacă nici cu desculţii ăia nu te califici, e greu! Vom ajunge să jucăm cu ospătarii?!

Marcel Răducanu a scris istorie la Steaua şi la Borussia Dortmund

AS.ro

  • Marcel Răducanu dă de pământ cu echipele româneşti
  • Analiza dură a lui Marcel Răducanu

Marcel Răducanu dă de pământ cu echipele româneşti din cupele europene. Fostul mare fotbalist crede că este un adevărat dezastru în fotbalul românesc dacă am ajuns să ne chinuim cu echipele din Andorra sau Albania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Marcel Răducanu spune că în loc să progreseze, fotbalul din România „stă pe loc”.

Marcel Răducanu dă de pământ cu echipele româneşti

Dezastru, dacă nici cu desculţii ăia nu te califici, e greu, dacă de abia îi baţi sau faci un meci egal, te chinui. Dacă cu ăştia te chinui, ce faci în grupe, cu adversari valoroşi. Am ajuns să jucăm cu albanezii, cu jucătorii din Andorra, vom ajunge să jucăm cu ospătarii? Habar n-am, nu ştiu dacă vom ajunge să jucăm cu ospătarii, e trist pentru că ne aşteptăm la mai mult şi stăm pe loc”, a spus Marcel Răducanu pentru orangesport.ro.

Reclamă

Marcel Răducanu l-a făcut praf pe Gică Hagi

Marcel Răducanu l-a făcut praf pe Gică Hagi după ce „Regele” a susţinut că România are „jucători de clasă mondială de la mijloc în sus”. Fostul mare internaţional nu s-a ferit de cuvinte.

„Să vedem și noi cât de tehnici suntem, fiindcă am văzut recent o declarație în țară că, de la mijloc în sus, avem jucători de clasă mondială. Păi, să vedem și noi clasa asta, că încă nu ne-a arătat-o nimeni! 

Reclamă

Declaraţia lui Hagi, o aberaţie. Unde e clasa aia mondială, că asta se arată pe teren! Când dai declarații, trebuie să fii mai atent cu cuvintele, că te mai văd oameni și prin Germania și tresar toți la o asemenea enormitate. O fi tehnică, de exemplu, la Pușcaș, care, în Norvegia, a avut o fază în care a sărit mingea cinci metri din el? Dacă mi se întâmpla mie un moment ca ăla, ridicam mâna și mă ceream pe loc afară!”, spunea, în trecut, Marcel Răducanu, la gsp.ro.

Marcel Răducanu: „Unde sunt la nivel internațional fotbaliștii lansați de Academia lui Hagi?”

Răducanu susţine că dintre toţi jucătorii produşi de academia lui Gică Hagi doar Răzvan Marin a ajuns la un nivel decent. Nici măcar Ianis Hagi nu l-a convins pe fostul mare internaţional. 15,48 de milioane de euro valorează întreg lotul Viitorului. Cea mai bună cotă o are Gabi Iancu (1,3 milioane de euro).

„Îl apreciez pe Gică, îl aplaud pentru proiectul lui de la Viitorul, a fost un mare jucător, știu că ar face orice pentru a duce fotbalul românesc pe un drum corect, dar, nu vă supărați!, unde sunt la nivel internațional fotbaliștii lansați de Academia lui? 

Reclamă 4 / 0/3

În afara lui Răzvan Marin, care a început să joace și e la un nivel rezonabil, nu-mi mai vine în minte niciun nume care să se impună peste hotare. Aaa, a scos jucători buni la nivel de România, de Bulgaria, de Arabia, asta da! Dar nu pentru ligile puternice, Anglia, Spania, Italia, Franța, Germania. Asta ne spune realitatea, nu eu!”, a spus Răducanu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florinel Coman, pus la zid după meciul României
Echipa naţională • 24 mart., 13:07
Florinel Coman, pus la zid după meciul României: „E numărul 1 la FCSB, dar la națională e foarte discret!”
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga
Fotbal • 15 mart., 14:41
Marcel Răducanu, verdict dur despre transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman în Bundesliga: „Am primit telefoane”
Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin
Fotbal extern • 15 mart., 11:02
Marcel Răducanu nu a mai rezistat și l-a făcut praf pe Radu Drăgușin: „Ori e arogant, ori e naiv! E imposibil”
Marcel Răducanu nu își explică de ce Radu Drăgușin a ales-o pe Tottenham
Fotbal extern • 10 ian., 18:24
Marcel Răducanu nu își explică de ce Radu Drăgușin a ales-o pe Tottenham: „Bayern nu se refuză”
Marcel Răducanu râde de transferul lui Radu Drăguşin la Bayern
Serie A • 9 ian., 15:18
Marcel Răducanu râde de transferul lui Radu Drăguşin la Bayern: „Vine şi stă pe bancă! Nu face Bayern greşeala asta!”