Închide meniul

Marea surpriză la derby! Control anti-doping pentru şase jucători de la Dinamo şi FCSB. Cine sunt cei testaţi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 18:58

Marea surpriză la derby! Control anti-doping pentru şase jucători de la Dinamo şi FCSB. Cine sunt cei testaţi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo-FCSB, control anti-doping

UPDATE: Cei 6 jucători care au fost selectaţi pentru control anti-doping au fost aleşi la pauză. Conform Digi Sport, este vorba de Steliano Filip, Diego Fabbrini si Magaye Gueye, de la Dinamo, iar de la FCSB au fost aleşi Florinel Coman, Florin Tanase si Dragos Nedelcu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Dinamo şi FCSB, din optimile de finală ale Cupei României, a adus şi un moment neaşteptat.

Control anti-doping la derby-ul Dinamo-FCSB, din Cupa României

Agenţia Naţională Anti-Doping, din proprie iniţiativă, a dispus testarea a şase jucători, câte trei de la fiecare echipă, scrie Look Sport. Cei aleşi au fost decişi la pauză.

Fanii lui Dinamo au fost cei mai încântaţi de veste. Ei au cerut un astfel de control la derby-ul din campionat, din urmă cu o săptămână, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate. 

Baza suspiciunilor o reprezintă revenirea lui Thomas Neubert la FCSB. Preparatorul fizic german a mai fost acuzat şi în timpul mandatului lui Laurenţiu Reghecampf, la FCSB.

Reclamă

"A venit cu o pregătire fizică cu care noi, românii, nu eram obişnuiţi. Noi eram obişnuiţi să facem ture. Dacă faci ture, devii bun la ture, nu la fotbal. Ne-am antrenat adversarii la nivelul fizic.

Sprinturile apar în fotbal, turele nu apar. Sunt experienţele lor din trecut, sunt unii care consideră şi acum că turele sunt bune. Eu încerc să învăţ chestii pentru a nu mă folosi de antrenamentele pe care le-am făcut eu", a povestit Alexandru Bourceanu, pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și