Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Marele vis al lui Sergiu Hanca: ”Vreau să devin antrenorul lui Dinamo!” Ce spune fostul căpitan al ”câinilor” despre criza de la echipă: ”Nu îmi pot imagina fotbalul fără acest club!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 februarie 2022, 11:32

Marele vis al lui Sergiu Hanca: ”Vreau să devin antrenorul lui Dinamo!” Ce spune fostul căpitan al ”câinilor” despre criza de la echipă: ”Nu îmi pot imagina fotbalul fără acest club!”

Sergiu Hanca visează să o antreneze pe Dinamo

Mircea Rosca / www.SportPictures.ro

Sergiu Hanca visează să o antreneze pe Dinamo

”Nu știu cum va arăta situația clubului. Unul dintre visele mele cele mai mari este să devin antrenorul lui Dinamo. Nu știu dacă voi mai juca pentru ei, nu am cum să mă gândesc, dar cu siguranță îmi doresc din tot sufletul acest club. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De când am plecat, clubul merge din rău în mai rău. E pe o pantă descendentă. Îmi pare foarte rău. Ne-am bucurat că au făcut egal cu UTA și e trist. Poate ăsta e un început. Nu îmi pot imagina fotbalul fără Dinamo. Nici nu vreau să mă gândesc. Poate e mai bine să existe un nou început, să vină altcineva să preia clubul”, a declarat Sergiu Hanca, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Citește și:

”Sigur ești fotbalist?” Andreea și Sergiu Hanca, dezvăluiri savuroase la AS.ro LIVE

Andreea și Sergiu Hanca au fost invitații lui Cătălin Oprișan la AS.ro LIVE. Cei doi au făcut dezvăluiri savuroase despre relația lor, dar și despre trecutul fostului căpitan de la Dinamo, care a fost olimpic la matematică.

”A fost foarte drăguț. M-a cucerit cu glumele lui. Mă făcea să râd mult. Mie îmi dădea cu virgulă pentru că scria corect gramatical și l-am întrebat: ”Sigur ești fotbalist?” Eu aveam o cu totul altă părere despre fotbaliști. Acum trăiesc printre ei.

El scria foarte corect și mi-a spus că, până la 17 ani, mama lui l-a obligat să facă școală și să învețe multă carte. Era olimpic la matematică pe județul Mureș. La 17 ani a semnat cu prima lui echipă profesionistă. A venit acasă la socrii mei Florin Manea și le-a spus că trebuie să îl lase să joace fotbal.

Reclamă

Partea romantică este că eu eram dinamovistă de mică. La 7 ani i-am spus tatălui: ”Tati, să știi că eu o să mă mărit cu un fotbalist de la Dinamo!”. Era la Târgu Mureș atunci când m-a cerut. Mi-a spus că va încerca să se retragă de la Dinamo. În ianuarie a semnat cu Dinamo și în iulie m-am căsătorit cu un fotbalist de la Dinamo”, a declarat Andreea Hanca, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și