Închide meniul

Mario Balotelli, pregătit pentru noaptea de Revelion. Şi-a cumpărat cutii întregi cu artificii şi riscă să îşi incendieze din nou casa! Imagine virală

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 decembrie 2021, 15:27

Mario Balotelli, pregătit pentru noaptea de Revelion. Şi-a cumpărat cutii întregi cu artificii şi riscă să îşi incendieze din nou casa! Imagine virală

Mario Balotelli este într-o relaţie cu Francesca Montini

Profimediaimages

Balotelli nu a uitat de haosul pe care l-a făcut în urmă cu un deceniu, când îmbrăca tricoul „cetăţenilor” din Premier League. A făcut acum haz de necaz şi a transmis un mesaj memorabil, anunţă as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Balotelli şi-a umplut maşina cu artificii

Suntem pregătiţi, Manchester City„, a scris Balotelli pe contul său de Instagram. Acesta a arătat cum arăta portbagajul maşinii sale.

Mario Balotelli
Mario Balotelli şi-a umplut maşina cu artificii

Balotelli a avut evoluţii remarcabile la Demirspor. A înscris 7 goluri în 18 apariţii! Cota lui de piaţă este într-o continuă cădere şi a ajuns la 2 milioane de euro!

În 2011, internaţionalul italian a fost pe prima pagină a tuturor ziarelor de scandal din Marea Britanie. A aprins atunci artificii în baia vilei de 3.5 milioane de euro pe care o închiriase. S-a declanşat un incendiu şi a fost nevoit să plătească 500.000 de euro. A doua zi, Balotelli a marcat în derby-ul cu rivala Manchester United şi a arătat tricoul cu mesajul celebru „De ce mereu eu?” (Why Always me?).

Citește și:

Mario Balotelli a aprins artificii şi în casa lui Micah Richards

Fost coechipier cu Balotelli la Manchester City, Micah Richards a dezvăluit o situaţie incredibilă pentrecută în urmă cu aproape un deceniu. A riscat atunci să îşi vadă casa scrum după ce a fost vizitat de jucătorul născut la Palermo.

Reclamă

Mario Balotelli era un suflet pereche pentru mine, ca şi un frate mai mic. Iubea să fie în centrul atenției şi obișnuia să vină la mine în bucătărie. Toată lumea știe povestea cu artificiile pe care le-a aprins în casa lui, dar a dat foc unor artificii și la mine în casă.

Țin minte că l-am alergat în jurul casei, să îi cer explicații. Chiar şi aşa, tot l-am iubit. Încă vorbim, îl sun mereu să mă asigur că este bine„, a declarat, anul trecut, Micah Richards.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și